Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Clerance
























Anda boleh membuat order melalui SMS kan ke talian 012-399 39 47 Syamputra Razali dan bank in pembayaran ke number account

Maybank
164801076713NOORHISYAM BIN RAZALI

CIMB:

12150061702523
NOORHISYAM BIN RAZALI




 CLERANCE Disember 2012

salam
saya nak clearkan rumah saya dengan barang - barang ini..
nak duit je.. barang kasi jual sahaja.. nak diskaun kaw - kaw.. boleh sms saya personal..
kat sini tak leh nak bagitahu.. bahaya wooo
so.. kalau anda nak diskaun harga yang terbaik..
boleh sms saya dan bagitahu item mana yang anda nak,



Kod : A031 ( 1 set)
RM 56.00



Kod : A032 (4 unit)
RM106.00


Kod : A033 (2 unit)
RM39.90




Kod : A034 (6 unit)
RM73.40


Kod : A035
RM 54.90
boleh lagi kaw Tim kalau beli banyak... malam ini sahaja yer..
012-399 39 47

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang