Posts

Showing posts from April, 2013

REKOD BARU Tupperware April 2013 - TEAM POWER Organization Sales mencecah RM135 000. Nak Tahu Rahsianya?

Image
Salam semua..
minggu lepas dan bulan April 2013 bukannya sibuk sebab TUPPERWARE.. tapi sibuk tentang Pantun dan pantun..
memang menjadi kegilaan saya dengan Pantun..
maka..
saya pun.. dipanggil untuk jadi hakim dan penceramah..
namun tak menghalang TEAM POWER sales mencipta rekod baru..
alhamdulillah..
syukur mempunyai TEAM yang hebat dan luar biasa..
mereka datang dari SELURUH NEGARA dan mereka adalah downline yang berdikari dan sangat mempunya kepakaran tersendiri...

dan saya dengan rendah hatinya.. ingin mengucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada 26 orang DIRECTOR saya yang bertungkus lumus untuk mencapai team sales sebegitu..


Dan bulan APril lah paling banyak KEJAYAAN dalam bisness Tupperware  .. dimana

 saya mendapat champion dalam % increasing sales dari tahun 2012-2013. hadiah disampaikan di Conference Tupperware di Hotel Gardin Mid Valey.. % yang saya dapat adalah 318% yang mana merupakan rekod baru dalam Tupperware sendiri..

yang kedua.. saya dah berjaya menganjurkan…

TEAM POWER Champion in % increase sales GROWTH in 2012 vs 2013 (Q1)

Image
salam..

Kita BERJAYA !!. Team Power mendapat tempat PERTAMA (Champion) untuk % highest percentage Sales GROWTH in Q1 (2012) vs (2013). Alhamdulillah.. TEAM POWER terus mengunguli Rank 1st. Recognition disampaikan pada Executive Conference di Hotel Garden (Mid valey). Tahniah untuk semua downline saya, Ternyata.. andalah nadi TEAM Power dan Andalah Pembakar obor semangat saya!!



memang rasa mustahil untuk peningkatan sales untuk 318%.. tapi saya dan TEAM POWER memang telah buktikan.. Kami memecahkan REKOD % sales increase itu dengan paling tinggi.. saya sangat bersyukur memiliki pasukan downline dan director yang sangat sangat bekerja KUAT untuk mencapai target team kita yang melepasi RM100k setiap bulan.. dan director dalam team power pun dah mencecah kepada 25 orang..

saya sangat mengalu alukan anda yang ingin join TEAM POWER (yang belum jadi ahli) untuk menjadi DIRECTOR dalam team power.. inilah pasukan yang PERTAMA di Malaysia yang memperkenalkan konsep TEAM dan satu KELUARGA.. te…

Kenapa Orang Tupperware ada sikap PHD ?

Image
salam.. tersenyum mendengar rungutan seorang hamba ALlah ini.. tak tahulah agama apa?.. tapi dah dapat kesan orangnya,. sebab bile saya tanya dan korek punya korek.. saya menjumpai.. orang yang suke komplen tentang saya.. itu tak kena .. ini tak kena..
dan pompuan yang komplen tu memang muka dia LAWA.. sebab ada hidung dan mulot.. tapi hati dia BUSUK..

macam nie lah.. saya cerita kisah nyer..
Ingat lagi tak POSTER "Kempen Tukar Uplline Tupperware" yang yang buat..
kempen tu.. sah sah saya ada letak syarat.. yang mana yang paling penting  iaitu saya cakap
"JIKA ANDA TIADA UPLINE ATAU PUN TERAWANG - AWANG"..
ini yang saya tulis..
dan saya juga cerita.. KALAU ANDA YANG DAH DROP...
boleh sertai TEAM POWER..

al-kisahnyer.. PEREMPUAN DURJANA ini.. rasa sentap.. dan sakit hati (nasib baik dia tak santau aku)..
sebab downline dia dah tukar ke TEAM saya.. saya tak paksa.. downline yang nak sangat JOIN team saya.. dan saya guide dia sampai dia dah BERJAYA jadi Director.. ya…

SENSASI TERKINI... clik sahaja kalau nak tahu?

Image
salam..
inilah yang dikatakan sensasi..

TUTORIAL bersama Proffesor Noorhisyam Razali
jom belajar !!


Kenapa Orang MARAH Poster "Kempen Buah buahan tempatan " yang saya cetuskan?

Image
salam..
nak cakap bahasa tHAI boleh tak?




สกสก hmmmm K ได้รับจากกองบัญชาการ .. ดูเหมือนจะวุ่นวาย .. พวกเขาได้รับหนึ่งร้องเรียนจากผู้กำกับของหนึ่งใน oppppsssa .. ดาวน์ไลน์ได้กลายเป็นพาวเวอร์ทีม ..
วิธีที่จะทำ .. หนึ่งใคร? ..
ทำไม awk สามารถคิดถึงเขาจนกระทั่ง opps?

สิ่งที่ฉันเป็นสมาชิกฟรี >> .. ไม่เคย ..
เป็นสไตล์ของฉันสิ่งหลายร้อยของขวัญสไตล์? >> ohhh ไม่ถ้าคุณไม่บรรลุเป้าหมาย

สาเหตุนี้คุณ (โจทก์ @ บ่น) .. การดูแลที่เหมาะสมของดาวน์ไลน์ของคุณไม่ถูกต้อง ...
LIAR
นั่นคือสิ่งที่พวกเขากล่าวว่า ..
1 ดาวน์ไลน์ระดับที่ amek suke?
2 ที่บอกขายดาวน์ไลน์ curik และ kat ที่จอดรถตัวเอง
3 ที่ไม่ได้ต้องการที่จะขอน้ำดีของเธอขอบคุณที่แนะนำสำหรับการขาย based?
4 ลิมมัตที่ไม่ได้ขอให้เขา .. และไม่ได้เพื่อเป็นแนวทางหรือดุด่าเขา ..
5 ที่บอกความเต็มอิ่มคนเดียวคนเดียว!


แต่อย่างไรก็ตาม ..
ผมเห็นด้วยที่ตำหนิน้ำดี ..
และฉันทิ้งโปสเตอร์เก่า .. และฉันวางใหม่ ..

นานนี้



โปสเตอร์ขัดแย้งที่ทำให้ร้อนนี้ .. สงสารเขา .. คนที่เขาอ้างว่ามีต้นฉบับยึดต้นฉบับฉัน .. ไม่ต้องบ้าที่ฉัน yer ..



ไม่ต้องหยิ่ง .. น้ำดีจะแสดงค…

Tupperware Malaysia : TIPS untuk Director Bertahan Lama dalam Business Tupperware

Image
salam semua..
memang dah berbulan saya tak menulis dan berkongsi TIPS
sesungguhnya.. saya suke menulis.. dan dengan menulis saya boleh kongsi dan insyallah.. ilmu itu untuk anda tak kira TEAM POWER mahupun team lain.. mana lah tahu ada yang nak tukar upline.. masuk team power... anda sangat kami perlukan,.. heheheh

baiklah.. sebab saya tengok ramai sekarang orang dah semakin berkobar kobar nak jadi director dan kita tengok jugak mereka tetibe hilang dan lenyap dari pandang.. apa sebab nyer

setelah menyelaminya.. saya berikan petua hasil pengalaman saya 2 tahun dalam bisness ini dan saya jugak masih belajar dari anda dan orang lama yang menceburi business MLM tupperware ini..
kalau ejaan OUT maaf yer.. taip ikut suke.. tak check spelling nyer..
sudi sudikan membaca yer


TIPS UNTUK MEREKA YANG NAK JADI DIRECTOR TUPPERWARE YANG TAHAN LAMA
1.BERDIKARI KE STOKIS UNTUK BELI TUPPERWARE SERTA DAN PANDAI ISI FORM RECRUIT Tangga pertama untuk seseorang yang dikatakan dah melepasi kategori director…

April 2013 : Dare To Challenge : Tupperware Vent Smart PERCUMA

Image
Salam semua..
pagi hari nie saya nak maklumkan ada challenge oleh Tupperware Brands Malaysia..
HQ yang berikan cabaran ini hanya bulan april sahaja...
VENT SMART.. inilah nama nyer.. untuk April 2013.. yang mana Tupperware Malaysia sekali lagi nak bagi hadiah ini untuk mereka yang dapat pulun habis untuk Katalog APril - Mei 2013.

Katalog Tupperware April 2013 ini sangat best dan ada ahli TEAM power yang capai dalam masa 3 hari sahaja.. syabass!!!

untuk dapatkannya perlu patut pada syaratnya yang sangat dan boleh dicapai..
jom.. sahut cabaran ini !!!








Komisen Tupperware : Siapa sangka income saya RM5000

Image
salam..
sangat mengujakan bulan Mac diakhiri dengan kejayaan da REKOD BARU yang mana saya berjaya  membenam rekod lama RM115 ribu dalam masa sebulan.. dan siapa sangka saya dapat mengumpul komisen terkumpul RM5000 +++.. saya cukup terharu dan rasa amat seronok hasil usaha selama 2 tahun membina rangkaian downline.. akhirnya membuahkan hasil.

saya mengucapkan terima kasih kepada semua downline saya.. director saya yang sudah mencecah 25 orang.. saya sangat teruja dan andalah NADI saya..



inilah yang dikatakan reseki.. dan saya dah kumpul cek saya selama 4 bulan yang bernilai RM16000
yahooo...







Jika anda mahu jadi seperti saya.. saya berikan FORMULA dan tips untuk anda..
ingat.. semua terpulang pada anda..
anda yang layak dan berhak menentukan hidup anda..
hubungi saya untuk daftar sebagai ahli
012-3993947
Syamputra Razali




Pertandingan Gambar Hidangan Makanan Didalam Tupperware

Image
salam..
sangat teruja bila saya melancarkan malam /pagi subuh ini
pertandingan LIKE terbanyak untuk gambar hidangan..
hadiah yang menanti ialah

SET level 1 dan Level 2..
wawwwww





JOm ke Facebook saya " syamputra razali tupperware TP "
Anda inginkan LEVEL 1 & 2 secara PERCUMA ?.. Jom sertai PERTANDINGAN Gambar Hidangan didalam Tupperware. Hantar Gambar kepada saya melalui PM/Inbox dan saya akan publishkan di Album Pertandingan. Gambar paling banyak "LIKE" adalah pemenang. Tarikh tutup hantar gambar adalah 2 Mei dan tarikh Tutup LIKE adalah sehingga 11 Mei. Ia bermula HARI ini.. JOM !!!   http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498433726885817&set=a.103025389759988.4121.100001575820042&type=1&theater