Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, January 29, 2013

Tupperware Malaysia : Ruang Iklan PERCUMA di Blog saya

Assalammualaikum dan salam sejahtera
malam yang berbahagia ini.. saya terfikir untuk sama - sama membantu anda semua yang mungkin baru ataupun dah lama bertapak..
oleh kerana dalam bulan ini.. saya senantiasa bersaing dengan 2-3 blog yang lain..
dan saya pasti.. BLOG saya sahaja yang memaparkan TIPS dan cara cara harian seorang penjual dan pembina rangkaian Tupperware.. Saya yakin anda yang membaca ini sedang melihat sejauhmana aktiviti TEAM power yang semakin melebarkan sayapnya di Sarawak dan sabah..
jangan risau.. biar dimana anda berada.. TEAM power boleh membantu anda.. marilah sertai kami.. Tupperware Malaysia senantiasa membuka jalan untuk anda yang serius berminat dalam business Tupperware ini yang mampu menjana pendapatan sampingan melalui sistem MLM. dan jangan takut.. sistem ini bukan seperti sistem yang berbentuk piramid.. sistem ini melihat siapa yang berdaya usaha akan mempunya komisen yang lebih .. siapa yang kuat berusaha pasti akan beroleh kejayaan.. dan yakinilah sistem pemberian komisen dari Tupperware adalah yang terbaik..

jadi.. saya nak membuka peluang untuk Anda dalam apa juga perniagaan,.. jual tudung ke.. jual rumah ke.. jual keronsang ker.. baju tidur ke.. mahupun muffin.. boleh lah berikan link blog dan gambar anda atau gambar blog anda.. supaya saya akan terus link dari blog saya..
purata sehari orang melayari blog saya adalah 500 - 1000 orang. jadi mana lah tahu orang nak cari cup cake.. terjumpa dalam blog saya dan insyallah perniagaan anda akan berkembang..

Jom...



ohh ya.. sangat teruja bile bulan lepas.. saya taip "TUPPERWARE MALAYSIA" dibahagian search itu.. saya lihat.. blog saya muka surat ke 2 tangga ke 19.. dan kini.. Alhamdulillah.. saya menduduki tangga PERTAMA... berkat kunjungan anda semua ke blog saya ini..
teruskan bersama blog saya ini.. untuk anda terus berkongsi kisah saya dan tips melalui pengalaman saya..





jadi apa kata.. anda sendiri mencuba untuk menaip diruangan SEARCH di www.google.com  dan taip Tupperware malaysia.. lihatlah.. blog mana teratas...


ohh ya.. anda anda berminat nak letak AVATAR blog anda di blog saya.. hanya perlu KOMEN dibahagian bawah entry ini ataupun ke Facebook saya yer..


22 comments:

Tupperware Online Malaysia said...

sila komen disini.. dan siapa yang mahu.. saya buka iklan ini untuk siapa sahaja..

Anonymous said...

sy nak sy nak..gaya upin ipin...heheh

Anonymous said...

I'M VITAMINN SUPPLEMENTT

Tupperware Online Malaysia said...

baiklah.. boleh PM saya di fab untuk dapatkan gambar dan link fb anda ataupun blog anda.. jom

wannur said...

syam

ni blog saya

http://comelbergayashop.blogspot.com/

Tupperware Online Malaysia said...

ok wannur.. saya letakkan.. gambar apa nak yer?

tupperware_ieta said...

saya pun nk juga.

Siti Darwina said...

Salam ..ni blog saya...
http://darwinabizonline.blogspot.com/

Tupperware Online Malaysia said...

ok.. darwina dan one nur resources.. serta kak ieta.. saya dah buatkan link kat blog saya..

Ayong said...

salam. bley link kan blog saya?

ini blog saya http://pingganmangkukcawangelas.blogspot.com

terima kasih

Tupperware Online Malaysia said...

Abg ayong dan rakan rakan. Saya akan masukkan sebentar lagi yer. Sedang drive ke rumah

Tupperware Online Malaysia said...

Abg ayong dan rakan rakan. Saya akan masukkan sebentar lagi yer. Sedang drive ke rumah

Siti Darwina said...

tima kasih....

Tupperware Online said...

Abg jun nak jugak

Tupperware Online Malaysia said...

salam. Jun : memang abg dah lama letak jun kat blog abg,, cube tengok

Fanoze said...

- Kami menjual pelbagai jenis tudung terutamanya tudung labuh. Jangan risau terdapat juga tudung untuk para remaja dan kanak-kanak.
-Material yang digunakan seperti denim, cotton, lycra, chiffon dan banyak lagi.
-Segala produk kami adalah yang terkini dijamin kualiti yang terbaik untuk anda.
- Kain dan jahitan adalah setaraf dengan butik TETAPI harga kami lebih rendah dari harga dibutik
- Produk kami akan diperbaharui sebulan sekali, dengan kata lain kami tidak akan ada lambakkan produk. Ini kerana kami hanya mengeluarkan produk dalam kuantiti yang sedikit bagi menjaga nilai exclusive produk kami.
-Sekiranya anda berminat, jangan lupa layari website kami untuk membuat sebarang tempahan.

website : http://fanoze.blogspot.com/

NanaDiyana said...

Salam..nama saya diyana..saya berminat nk iklan blog saya di sini..

http://www.diyanabeautyoutlet.blogspot.com/

Saya jual produk kesihatan & kecantikan secara online.

Terima kasih ya En Sham. Semoga Allah murahkn rezeki en. sham. ;)

razak azila said...

Saya senior consultant under aidil putra.. Please feel free to visit my blogspot http://www.haqstupperware.com

razak azila said...

Jum beli dan tambahkan koleksi tupperware anda! Visit http://haqstupperware.blogspot.com/
Meriahhhh!

Anonymous said...

Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and
I was wanting to know your situation; many of us have created some
nice procedures and we are looking to swap techniques with other folks, please
shoot me an email if interested.

Feel free to surf to my website - dlresearch.cn

Anonymous said...

I like what you guys are usually up too. This sort of clever work
and exposure! Keep up the fantastic works guys I've incorporated you guys to my personal blogroll.

Feel free to visit my web site - ford ranger

Alysha Tupperware said...

Tupperware area Ukay Perdana/ Keramat/ Wangsa Maju.

FB Page: Alysha Tupperware
Blogspot: alyshatupperware.blogspot.com

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang