Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, May 7, 2013

Katalog Tupperware Mei - Jun 2013

salam semua.. hari ini saya mendahului kebanyakkan usahawan MLM Tupperware yang dapat awal katalog mei 2013. Catalouge tupperware yang paling hot.. dengan item yang cukup cantek.. pastinya akan menggamit ramai orang bulan MEI ini.. ia bermula 12 mei ini dan berakhir 30 Jun 2013.




tupperware 2012 sangat menarik juga kalau anda nak lihat.. tapi tahun 2013 .. tupperware semakin hebat dengan katalog tupperware , tupperware catalog ,tupperware catalogue yang luar biasa..
jom tengok muka hadapan tupperware catalogue yang baru...













pembetulan. Frezemate ini harganyer RM70.70 taw.. silap plak harga kat katalog..


untuk tupperware 2012 pun saya ada nak lelong.. ala.. sesaje nak lelong koleksi yang terperap kat umah..
item yang dibawah ini masih ada lagi.. boleh lah pilih mana yang berkenan.. 






baru 2 bulan saya join terus ke BEIJING !!! 



kreadit pada sifu saya.. DR. Irfan Khairi ... yang banyak ajar saya erti perniagaan di Media internet.. insyallah.. kalau pergi ke Google dan taip Tupperware Malaysia .. kat situ.. blog saya yang pertama..
nak tahu caranyer?..

jom ke bengkel santai 1 jam bersama saya..


di bengkel ini.. saya akan dedahkan cara yang paling mudah nak meletopkan blog anda.. semua ajaran Dr. Irfan Khairi..
insyallah.. ilmu yang baik disebarkan...

kali ini saya memilih blog yang hebat ini.. untuk bacaan kita semua.. dari wang syber
jom baca

Perniagaan Internet merupakan cabang perniagaan kian berkembang kini. walaupun aktiviti atau urusan jual beli berlangsung tanpa kedua-dua pihak bertemu tapi dari segi kepercayaan dan kejujuran kedua-dua belah pihak amat di titik beratkan bagi menjaga etika serta tamadun diri bagi menambah keyakinan kepada urusan perniagaan itu sendiri.

Walaupun kedua-dua jenis perniagaan online dan offline ini mempunyai matlamat yang sama iatu untuk menjual produk , namun perniagaan internet menjadi tumpuan kepada perniaga kini kerana memerlukan kos yang lebih rendah serta mempunyai pasaran yang luas keseluruh dunia.

Malah anda boleh memulakan perniagaan internet ini dari rumah sahaja. Sebagai permula anda hanya memerlukan empat atau lapan produk sahaja sebagai permulaan adalah lebih baik, anda ingin menjual beg…maka fokuslah pada jualan beg…dari beg tangan, beg sekolah , beg rotan dan pelbagai jenis beg yang popular di pasaran.

jika anda orang perseorangan yang mempunyai modal perniagaan yg rendah..cuba elakkan memjual terlalu banyak jenis produk dalam satu website seperti jualan beg di campur dengan jualan produk kasut, produk kesihatan, baju, tudung dan sebagainya. kenapa saya cadangkan bergitu…ini bertujuan agar anda tidak pening kepala di kemudian hari nanti…

pelanggan pun tak marah-marah pada anda kerana anda mampu uruskannya walaupun seorang diri atau pun secara part time…bila modal sudah banyak bolehlah anda menambah produk dan mengajikan perkerja di bahagian pengurusan stok, pembungkusan dan penghantaran




jom daftar bersama TEAM POWERhttp://tupperwarebrandsmalaysia.blogspot.com/2013/02/promosi-terbaru-keahlian-tupperware.html











3 comments:

jannah ahmad said...

Klau 1 set yg pink tu brpe?

Anonymous said...

set pink & ungu tu berapa ye...

Nurul Ain said...

Yg eco tumble pink n purple tu brape ye

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang