Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, July 29, 2011

Katalog 8 Ogos - 31 September 2011

Links to this post
salam semua..
teruja sangat bile tengok NEW katalog dengan product baru yang sangat memukau..
OT hijau dijual kali ini selambak banyak..
dan level dibahagian belakang memang best untuk hari raya..
memang boleh jual punya..
saya suke !!!







Wednesday, July 27, 2011

Sehari seorang - Seminggu 7 Orang - sebulan 30 orang

Links to this post
salam
memang diluar jangka..
setiap kali ONLINE.. ada sahaja orang nak tanya barang dan nak jadi ahli
syukur pada Allah..
memang target seorang sehari membuahkan hasil..
sampai dalam sehari pernah dapat 5 orang sekali gus..
depends kepada kekerapan ONLINE..
tapi sebabkan tesis nak siap..
saya terpaksa tumpukan kejap kat TESIS dan saya ada kerje part time yang lain..
amek gambar orang kawen..
pendek kata.. tak ada masalah nak tidor atau berbual kosong
di facebook dah jadi medium carik downline..
memang orang kata MLM ini berkesan..
dan saya terlah BUKTIKAN !!!

jadi..
saya ucapkan terima kasih kepada anda semua yang masih sudi melihat dan melwati blog ini..
insyallah saya akan lancarkan penghabisan stok bulan depan yer..


ini barang yang tinggal.. hasil roadshow dan niaga di JKR pada senin 25 Julai 2011 adalah RM 2500 - terus jadi modal nak beli kurma 50 set !!

Tuesday, July 19, 2011

3 TIPS untuk menjadi lebih MATANG dalam Bisness Tupperware

Links to this post
salam semua
apa khabar hendaknyer teman teman di mana  sahaja anda berada
malam ini saya banyak belajar tentang kematangan..

baru sebentar tadi saya masuk ke WALL orang dan terlepas plak cakap tentang barang yang dijual
bukan apa.. EXcited tak bertempat bile lihat tali Tupperware botol eco dikeluarkan..
saya tak semena mena terus cakap..
macam mana dapat tali itu.. saya pernah nampak di MYDIN..
oleh kerana terlepas plak cakap pasal "Mydin"
tuan rumah pun cakap " jaga sikit cakap tu syam"

Oppss.. terlepas sudah..
ye lah.. saya bertujuan nak bagitahu yang saya penah nampak barang seperti itu di Mydin..
boleh eco yang diclon kan..
ye lah.. kita peniaga.. memang lah rasa macam terkilan bile ada barang Tupperware yang palsu..
jadi.. rasa terpanggil lah nak cakap..

so, bile tuan rumah kecik hati.. susah jugak saya nak cakap..
sebab saya jugak tak sayang mulot cakap..
so, saya mohon lah kat dia.. maaf dan saya cakap jangan kecik hati..
so,, rasional disini.. kalau kita rasa macam tak sedap hati dan rasa menyinggung kawan lain..
cepat cepat mintak maaf kat dia..
yer lah.. tak salah kan mintak maaf..

so, wujudlah Tips pada malam ini..
macam mana nak matang dalam dunia Tupperware ini..

3 TIPS nak MATANG dalam Bisness TUPPERWARE

1. MENERIMA TEGURAN
seseorang yang membuka minda untuk menerima teguran adalah orang yang matang dan boleh menerima penambahbaikkan.. Alhamdulillah.. saya sendiri cuba menerima apa sahaja kritikan dari downline dan juga UPline serta kawan kawan niaga dan customer.. dari situ, kita dapat mengetahui kelemahan kita dan memperbaikinyer

2. SENANTIASA MOTIVASIKAN DIRI
jangan putus asa - adalah salah satu elemen dalam motivasikan diri.. kita harus senantiasa bercakap dengan diri kita yang kita boleh buat dan kita mampu.. untuk matang.. kita kena ada kawalan emosi yang stabil. berbincang sesuatu perkara dengan secara ikhlas dan santun

3. PANDANG JAUH
setiap orang mempunyai hala tuju masing masing dan kita harus set target kita dari awal.. apa yang kita nak.. setakat ini, saya dah kemaruk nak melancong dengan tupperware.. sebab memang rasa esklusif sangat.. rasa VVIP sangat. walaupun tupperware nie kebanyakkannyer pompuan.. namun.. seronok taw shopping ngan pompuan.. Teliti dan pandai..





so, jumpa kita dalam tips seterusnyer..
wassalam..

Wednesday, July 13, 2011

Lagi Peserta "Pertandingan Gambar Bersama Tupperware"

Links to this post

inilah dikatakan sambutan hangat
dah sampai 18 penyertaan dari kawan kawan internet untuk masuk pertandingan gambar ngan tupperware
macam macam gambar diorang bagi.. dan hebat mereka semua!!
so, kita nantikan 15 ogos ini.. siapa yang bakal memenangi pertandingan ini..
JOM !!











Sunday, July 10, 2011

LELONG lagi minggu ini !!

Links to this post
salam.
hari ini saya nak lego beberapa barang yang saya sayang bangat..
waduuhhh hebat sekali  dengan harganya.. sekarang nie.. harga kena msg saya..
so, anda perlu tahu kod barang dan tanya..

inilah barangnyer..

kod : lelong  001 : RM 35 seunit



kod : lelong  002: RM 45 - satu set (4 unit)


kod : lelong  003 - RM 50 (4 unit)

kod : lelong  004 - RM 85 sahaja - 2 botol susu + puting+ one touch bekas susu




kod : lelong  005 : Rm 55 sahaja (3 unit)

kod : lelong  006 : 5 unit --> RM 150 sahaja

kod : lelong  007: RM 45 sahaja (se unnit)



kod : lelong  008: RM 25 seunit

kod : lelong  009 : semua sekali : 9 unit : 190 sahaja

Friday, July 8, 2011

Product TERLARIS Minggu Ini - 2 Set Kurma & Elegant 2 Unit

Links to this post
salam sejahtera semua.. 
apa khabar sekalian warga Blog yang tak putus putus sudi menjadi follower dan ada yang tak sengaja masuk
diucapkan selamat datang

sebut sahaja pasal puasa..
dah nak dekat dah.. bulan ogos nie..
memang orang kata.. nak sampai dah bulan yang mulia..
semuanya.. tak sabar nak beribadat dan menikmati bulan penuh kemuliaan..
memang best sangat bulan poser..

tapi adakalanyer.. bile sebut bulan puasa.. bulan rezeki juga..
ramai orang berniaga..
ada jugak yang beri hadiah kepada kawan kawan sebagai tanda ingat dan tanda sahabat..
oleh yang demikian..
saya nak syorkan..
inilah product terbaik untuk anda jadikan hadiah pada kawan kawan dan sabahat handal anda..
set kurma yang hebat dan paling laris bulan ini..
memang memukau dan hebat..


so
Malam ini saya nak lounching product yang hebat.. iaitu KURMA..
ada 2 set kurma yang percuma dengan pembelian 2 bekas tupperware ELEGANT..
memang harganya.. RM 74.20
tapi dah diskaunkan oleh tupperware 25% menjadi..RM 53.90
dan saya bagi lagi harga special untuk anda iaitu RM 48 sahaja 1 set yang mengandungi 2 bekas Elegant dengan 2 paket KURMA didalamnyer..
Jom order sekarang

012-399 39 47
syamputra razali

Pertandingan Bergambar Bersama Tupperware !!

Links to this post
inilah gambar dalam pertandingan gambar bersama tupperware..
jom sertai..








Thursday, July 7, 2011

open day - jom road show & recruiting rally

Links to this post
salam..
ini lokasi saya seterusnya..
harap anda sudi hadir dan pelbagai acara menarik menanti anda kebooth kami
Tupperware Syamputra Razali

boleh sms saya untuk dapatkan kupon gift PERCUMA !!!


Katalog Julai 2011 - Dasyat...

Links to this post
salam.. inilah katalog yang ditunggu tunggu
saya dah letak code berupa A,B,C.. kalau anda nak order..
terus sms yer..
thanks..









Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang