Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Kejayaan

salam.. disini anda kejayaan dan pencapaian saya setakat ini..
harap saya dan team saya akan terus berjaya..
Insyallah.. dengan izin Allah..

 tahun 2014



















6




tahun 2010 - 2013




permulaan berniaga.. bulan ke 2

belajar buat road show dengan AED - Michele..

buat roadshow di karnival dengan director pertama saya - Meor

bersama esta - director ke 2 saya.. di stokis

Inilah sifu kak lia dan kakak hasnah yang banyak berjasa mengajar saya buat party.. jasamu dikenang..


shireen - BCO di ampang. advance sales ada pendekatannya yang tersendiri dan cara yang cukup hebat untuk berjaya

sentiasa nak belajar buat Party.. kali ini dengan Kak Raja.. thanks kak..

kenangan memunggah barang.. alhamdulillah.. seminggu je dah licin..

dapat diistiharkan new star director kerana buat sales RM 55 ribu dalam masa sebulan.. masa nie baru jadi director bulan pertama..

training masa pizza ngan mente kat KKTM Petaling Jaya

Inilah Party PERTAMA dalam sejarah.. dibantu oleh hyqal dan flora.. memang mereka berdua ini banyak membantu.. tahnks lola dan hyqal - keduanya jadi director juga,,


dimajlis celebration shireen jadi PD dan bergambar dengan David dan Lai peng.. UPLINE aku..


berjaya ke Beijing, China selepas 4 bulan join Tupperware..


oleh kerana lelaki tak ramai dan tak ramai yang gemok masuk tupperware.. david harus kenal dan selalu bergambar kalau jumpa..

dapat trip PERCUMA ke danau Toba, Indonesia..

Trip Tupperware ke Medan, Indonesia..


Diberi peluang On stage di Mid Valey - Karnival Tupperware kali pertama.. aku dipilih buat demo dengan michele.. habis sejam aku berleter..

sempat jugak aku habiskan MBA aku di UKM.. yeahhh

paling best,, angkasawan pun beli set periuk ngan aku.. alhamdulillah..

inilah dinamakan rezeki.. ada orang order 500 set kurma.. syukur sangat..

hidup aku dengan tupperware dah jadi macam menara tupperware

Naik stage lagi untuk 5 Star Director.. bulan Mac 2012

Beli lah Peti sejuk baru dengan menggunakan duit komisen tupperware..



Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang