Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Jadi Ahli ?











Assalammualaikum dan salam sejahtera
Ruangan ini adalah ruangan untuk anda melihat dan mendalami betapa pentingnya untuk menjadi ahli dan mendaftar keahlian bersama Tupperware.
Pelbagai faedah  dan kelebihan apabila menjadi ahli..

Tahniah diucapkan.. kerana anda terus membaca apa yang saya tulis.. saya perkenalkan diri saya.. Saya Noorhisyam Razali dan mempunya nama niaga (nama pena) Syamputra Razali. saya bernaung di Organisasi Advanced Sales yang mana merupakan BCO atau pun organisasi yang paling HEBAT di Malaysia. mengekalkan Rangking pertama sudah 7 tahun dan mampu mencapai jualan 3 JUTA sebulan (data : 2012) dan TEAM POWER adalah bernaung di bawahnya. ini adalah sedikit data dan fakta tentang TEAM POWER

# Setakat Januari 2013 - sudah mempunya 21 Director
# Mempunyai keahlian organisasi 1300 orang
# Kerap mengadakan pertemuan dan aktiviti di setiap negeri
#  Ahli dan Wakil Mini Stokis seluruh Negara termasuk Brunei dan Singapura
# Aktif mengadakan Perniagaan Online dan Urusniaga berdasarkan ONline
# Menggunakan Strategi pemasaran yang sama seperti facebook dan blog
# Mengadakan Roadshow setiap minggu di pusat membeli belah
# Pemberikan Hadiah adalah dilakukan setiap bulan dengan mengumumkan nama yang berjaya archive challange yang dilakukan
# Semua ahli TEAM POWER adalah ceria dan sangat bersemangat waja



Anda sudah tentu mencari - cari perkara berikut :
1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
2. Nak cari duit poket / side income
3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
5. Pakar dalam business

JAWAPNNYA adalah :

KAMI memenuhi semua perkara yang anda cari

 
1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
Tupperware - kerana produk tupperware telah dikenali umum dan tidak susah dan payah kita nak explain kehebatannya yang ternyata HEBAT dan luar biasa. Produk tupperware berbeza beza mengikut katalog dan ini memberi peluang kita untuk mendapatkan pembeli yang sama ataupun yang baru untuk membeli. kepelbagaian produk tupperware tidak terlalu banyak sehingga sukar ingin membeli. Fokus setiap bulan adalah 2-3 item sahaja yang cukup istimewa.

2. Nak cari duit poket / side income
 Tupperware - melalui business Tupperware, potensi untuk mendapat komisen dan untung adalah terbuka luas. cara pengiraan komisen pun jelas dan transperance. tak selindung .. memang siapa yang beli dengan ahli di stokis dapat 25% dan anda perlu ingat juga, 3% - 8% komisen dalam bentuk cek.. kesimpulannya lebih dari 30% sebenarnya diskaun yang kita dapat.. tapi jangan lah anda nak mintak 30%.. apa yang kami nak makan.. 25% pun dah untung apa.. dan setiap bulan jika anda terus berusaha.. memang boleh mencapai angka 5-10k sebulan.. memang terbukti !!.. tapi jangan lah baru sebulan nak masuk terus nak 10k.. kena usaha dari bawah.. kita ini bukan business yang hari ini masuk esok dapat JUTA juta.. ini business yang memerlukan kesabaran dan pembinaan rangkaian. dan berkat kegigihan .. dalam masa 2 tahun sahaja.. saya mempunya lebih 1300 downline seluruh Malaysia..

3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
 Tupperware TEAM POWER - itulah jawapannya, saya membina rangkaian team power ini dengan kaseh sayang dan penuh kawalan emosi.. yang mana yang serius dan ingin berkembang saya berikan fokus dan semangat. mana yang masih belum bermotivasi.. saya berikan kata kata peransang dan semestinya.. saya SENDIRI sangat positif dan sangat bermotivasi dalam business ini. dan sedia maklum, saya akan sahut cabaran yang mana membuktikan bukan sahaja perempuan yang boleh berjaya dalam perniagaan bekas makanan atau tupperware.. tetapi saya juga ada hak dan peluang sebab rezeki itu datang kita kita berusaha dan jujur dalam perniagaan. setiap perkara yang dilakukan harus ikhlas dan perlu mengambil kira soal perasaan kerana kita deals with people that have emosion..

4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
 Tupperware TEAM lah tempatnya.. kami membangunkan facebook group "TEAM POWER" untuk berkongsi strategi dan kami senantiasa keep in Touch dalam what apps yang sememangnya medan untuk kita terus mendapatkan maklumatan dan peransang. tradisi TEAM power adalah membuat "welcoming greeting" kepada siapa sahaja yang baru menyertai team power. kami juga senantiasa PROTECT rakan team power  yang lain yang berdepan dengan masalah.

5. Pakar dalam business

 Tupperware TEAM POWER lah tempatnya. kami bukannya terlalu lama didalam dunia tupperware tetapi ilmu dan sikap ingin tahu kami membuatkan kami seakan lebih dari 30 tahun dalam industri Tupperware. maka itu, usia anda bukan penghalang.. walaupun baru menceburi.. jika rajin explore dan belajar.. pastinya kita akan mahir dan menjadi PAKAR dalam Business Tupperware ini..



 Oleh yang demikian..
Buatlah keputusan untuk sertai team kami
TEAM yang PERTAMA di Malaysia yang bergerak secara kumpulan dan sangat AKTIF dalam Industri Tupperware ini..
Jom daftar ahli dengan kami.. TEAM POWER



 Terima kasih
Syamputra Razali
















Kit Beg 2012 (yang lama)





salam..
Wah.. hebat.. anda sudah buat satu keputusan untuk jadi ahli..
anda harus berjaya dan mencuba..
Hidup perlu berjaya.
dalam business TUPPERAWARE ini..
memang tak ada modal..
ada usaha + keberanian untuk berubah = kejayaan.


anda perlu berubah sekarang..
CARAnya..
1. membuat promosi kecil kecilan.. dengan bertanya kat keluarga, kawan kawan dan jiran jiran.
contoh perbualan "kak, akak pernah beli barang tupperware tak?"--> dari situ kita tahu dia prospek pelanggan atau tidak.
tambahlah dialog sikit " akak, ini ada katalog tupperware, tengoklah dulu.. mana tahu akak nak beli"--> bila sahaja dia ambil dan pegang.. kita dah berjaya.. terpulang lah dia nak buat order atau tidak.
selepas itu.. kakak itu pasti bertanya
--> " tupperware ini tak ada toksik kan.. harga tu boleh tahan kan.."hah.. mencabar persoalan kakak ini.. kita cuba jawab cara ini
--> "akak, tupperware ini memang harga berpatutan.. sebab dia memang tak ada toksik.. kita guna barang makanan tanpa toksik ini baik kak,.. lagi satu.. paling best tupperware ini.. barang ini life warranty, kalau kerosakkan yang bukan kecuaian.. boleh tukar kak.. hebat kan?"selepas itu.. akak tu.. pasti terus order
--> "akak nak ini lah.. nak order 10 unit "bile dia dah order 10 unit.. janganlah pengsan !!
siapalah yang akan mengubah hidup kita.. kalau kita yang sendiri mahu berubah ... Allah dah beri rezeki kita.. usaha itu perlu untuk mendapat rezeki.. bukan menunggu rezeki !!


FREE Membership !! Rebutlah peluang sekarang!!!salam.
inilah dikatakan kesempatan
anda boleh menikmati keistimewaan sebagai ahli bila mana menjadi ahli TUPPERWARE
sangat mudah.. !!!
1. Tidak perlu membayar yuran seumur hidup Tupperware lagi - Jimat RM 60
2. Dapat Beg, 3 unit Tupperware percuma dan baucer diskaun
3. Dapat gift istimewa dari saya
4. Boleh mendapat lebih potongan sebagai ahli sehingga 25% (kalau diskaun tupperware 15% - bermakna anda mendapat 15% + 25% = 40% potongan kepada barangan tersebut)
5. Bila anda menjadi ahli --> anda boleh membuat rangkaian downline yang mana anda boleh menikmati commision setiap pembelian downline sehingga 5% --> banyak tu
6. Barangan tupperware yang rosak mengikut syarat tupperware boleh ditukar dengan yang baru !! hebat kan..
7. banyak lagi keistimewaan.. saya dah rasainya.. anda cubalah..
DENGAN HANYA MEMBUAT PEMBELIAN BARANGAN HOME SET (Bernilai RM 500) anda layak dikecualikan membayar yuran ahli !!!

Cepatttttt!!! hubungi perundingan / agen kami di talian 012-399 39 47 (Syamputra Razali)



Jangan lepaskan peluang yang hebat ini.
PERHATIAN!
KHAS BUAT ANDA YANG MEMINATI PRODUK TUPPERWARE
DAN
YANG MASIH BELUM MENJADI AHLI TUPPERWARE




Tidak kira siapa anda......peminat, penggemar, penggumpul, pembeli atau bakal usahawan Tupperware, tawaran hebat ini anda harus jangan lepaskan.Sebelum saya memulakan bicara, ingin saya bertanyakan kepada anda beberapa soalan,Adakah anda.....
  • Sukar mendapatkan produk TUPPERWARE
  • dikediaman ANDA kerana ketiadaan stokis berhampiran?
  • Mahu menjadi ahli TUPPERWARE
  • tetapi tidak tahu bagaimana dan siapa hendak dirujuk?
  • Kesibukan masa dan kesuntukan waktu
  • dalam urusan yang lebih penting lagi sehingga tidak sempat untuk membeli produk TUPPERWARE?
  • Kekurangan bajet
  • bagi mendapatkan barangan TUPPERWARE walaupun hajat dihati teringin?
  • Ingin mengetahui kempen terbaru TUPPERWARE
  • kerana asyik ketinggalan promosi terkini?
Jika anda mempunyai salah satu masalah di atas....."Anggaplah Masalah Anda Telah Selesai!"Kini anda tidak perlu risau lagi kerana anda mampu mengatasinya dengan menggunakan penyelesaiaan yang disediakan oleh kami. Bagaimana caranya? Caranya mudah sahaja dengan menyertai Keahlian TUPPERWARE kami.Bagaimana Anda Boleh Mendapat Manfaat Daripada Perkhidmatan Kami?
  • Tidak perlu keluar rumah kerana kami akan hantar terus ke rumah anda
  • Potongan harga pada produk yang dipesan melalui kami
  • Maklumat terkini dimaklumkan dari semasa ke semasa
Kenapa Anda Harus Menyertai Keahlian Tupperware Daripada Kami?Antara faedah yang Anda akan dapat selepas mendaftar menjadi ahli TUPPERWARE kami adalah seperti berikut:

  • Pembelian dan Jualan Anda Diuruskan oleh Kami - Tidak perlu Anda mencari masa ke stokis bagi mendapatkan produk TUPPERWARE yang dipesan oleh pelanggan Anda.
  • Katalog Kempen Terbaru Dihantar Kepada Anda - Katalog bagi setiap kempen terbaru TUPPERWARE akan diposkan ke rumah ANDA secara PERCUMA!
  • Penghantaran PERCUMA ke seluruh MALAYSIA - Produk TUPPERWARE Anda akan dihantar secara percuma ke semua lokasi di seluruh Malaysia dengan pembelian RM100 ke atas.
  • Pemberitahuan Maklumat Terkini Kepada Anda - Sebarang aktiviti, pengumuman dan maklumat terkini TUPPERWARE akan diberitahu melalui emel, chat atau sms.
  • Khidmat Nasihat TUPPERWARE - Jika ada sebarang pertanyaan, masalah dan kemusykilan yang berkaitan dengan TUPPERWARE bolehlah Anda kemukakan kepada kami.
"Saya Mendapati parti TUPPERWARE mudah diatur dan sangat menguntungkan. Melalui sistem parti, saya memperolehi lebih banyak dalam sejam berbanding kerja biasa saya. Parti TUPPERWARE terbaik saya ialah RM850, yang turut disertai 2 rekrut baru. Semuanya dalam masa 3 jam!
Saya kini menganjurkan purata 2 parti sebulan kerana saya masih lagi bekerja sepenuh masa. Pendapatan yang saya perolehi daripada parti ini dapat membayar ansuran bulanan kereta baru saya"

Azniza Binti Bahari - 1 Star Director, tupperwarebrands.com.my

"Bayangkan, saya dapat menunaikan Haji ke Mekah yang dibiayai sepenuh oleh pendapatan dari kerjaya yang seronok ini. Apabila saya balik, saya gembira mendapati akaun bank saya menunjukkan pendapatan sebanyak RM3,000. Ini satu-satunya perintis pendapatan."

Zakiah bt Mohd Ghazali - Associate Execute Director, tupperwarebrands.com.my

"Ibarat mendapat bonus setiap bulan! Bila masa semua orang risau akan kegawatan ekonomi dan terpaksa berjimat cermat, saya pula sebaliknya. Saya tidak perlu risau kerana saya yakin dengan pendapatan hasil daripada TUPPERWARE. Tiada masalah bagi saya untuk memenuhi keperluan hidup saya!"

Sung Pick Yeou - Associate Executive Director, tupperwarebrands.com.my
Berapakah Yang Perlu Anda Laburkan?Untuk memiliki tawaran hebat kami ini Anda hanya perlu laburkan sebanyak RM70.00 sahaja. Pelaburan ini adalah termasuk Kit Permulaan TUPPERWARE Brands yang merangkumi:
  1. Business Bag
  1. Product Guide
  1. Business Handbook
  1. ECO BOTOL KECIL (1)
  1. MINI SQUARE ROUND (2)
Bukan setakat itu sahaja malah anda akan perolehi secara percuma:
  • Hadiah Misteri TUPPERWARE
  • Katalog Kempen Terbaru
Lekas! Dapatkan Keahlian TUPPERWARE beserta hadiah-hadiah bonus di atas dengan kadar segera. Pembelian bolehlah dibuat melalui Bank-in ke akaun Maybank atau CIMB.
Usah Tunggu Lagi. Pesan "Keahlian TUPPERWARE" Sekarang Juga!
Jaminan:Seluruh Transaksi di laman web ini mempunyai sekuriti yang tinggi. Anda tidak perlu risau untuk membuat pembayaran melalui Bank-in - DIJAMIN! Untuk pesanan melalui Maybank atau CIMB, Keahlian TUPPERWARE akan dihantar melalui pos manakala muat turun ebook MLM Secrets melalui emel setelah pembayaran anda disahkan.
 Pesanlah Sekarang!
Demi Kejayaan AndaP.S.-
Adakah anda peminat TUPPERWARE dan masih belum menjadi ahlinya lagi? Anda boleh mendapatkan keahlian TUPPERWARE daripada consultant-counsultant yang lain namun anda tidak akan menerima tawaran sebegini hebat nilainya. Hanya kami yang menawarkannya. Keahlian PERCUMA. Click disini..P.P.S.-
Peringatan untuk anda. Dengan pelaburan RM70.00 anda akan menerima Kit Permulaan TUPPERWARE Brands, satu hadiah misteri TUPPERWARE, satu Katalog Kempen Terbaru dan satu ebook hasil tulisan penulis ternama yang mana kesemuanya bernilai lebih daripada perlaburan anda. Buat tempahan HARI INI juga!












Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang