Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Jadi Ahli ?











Assalammualaikum dan salam sejahtera
Ruangan ini adalah ruangan untuk anda melihat dan mendalami betapa pentingnya untuk menjadi ahli dan mendaftar keahlian bersama Tupperware.
Pelbagai faedah  dan kelebihan apabila menjadi ahli..

Tahniah diucapkan.. kerana anda terus membaca apa yang saya tulis.. saya perkenalkan diri saya.. Saya Noorhisyam Razali dan mempunya nama niaga (nama pena) Syamputra Razali. saya bernaung di Organisasi Advanced Sales yang mana merupakan BCO atau pun organisasi yang paling HEBAT di Malaysia. mengekalkan Rangking pertama sudah 7 tahun dan mampu mencapai jualan 3 JUTA sebulan (data : 2012) dan TEAM POWER adalah bernaung di bawahnya. ini adalah sedikit data dan fakta tentang TEAM POWER

# Setakat Januari 2013 - sudah mempunya 21 Director
# Mempunyai keahlian organisasi 1300 orang
# Kerap mengadakan pertemuan dan aktiviti di setiap negeri
#  Ahli dan Wakil Mini Stokis seluruh Negara termasuk Brunei dan Singapura
# Aktif mengadakan Perniagaan Online dan Urusniaga berdasarkan ONline
# Menggunakan Strategi pemasaran yang sama seperti facebook dan blog
# Mengadakan Roadshow setiap minggu di pusat membeli belah
# Pemberikan Hadiah adalah dilakukan setiap bulan dengan mengumumkan nama yang berjaya archive challange yang dilakukan
# Semua ahli TEAM POWER adalah ceria dan sangat bersemangat waja



Anda sudah tentu mencari - cari perkara berikut :
1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
2. Nak cari duit poket / side income
3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
5. Pakar dalam business

JAWAPNNYA adalah :

KAMI memenuhi semua perkara yang anda cari

 
1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
Tupperware - kerana produk tupperware telah dikenali umum dan tidak susah dan payah kita nak explain kehebatannya yang ternyata HEBAT dan luar biasa. Produk tupperware berbeza beza mengikut katalog dan ini memberi peluang kita untuk mendapatkan pembeli yang sama ataupun yang baru untuk membeli. kepelbagaian produk tupperware tidak terlalu banyak sehingga sukar ingin membeli. Fokus setiap bulan adalah 2-3 item sahaja yang cukup istimewa.

2. Nak cari duit poket / side income
 Tupperware - melalui business Tupperware, potensi untuk mendapat komisen dan untung adalah terbuka luas. cara pengiraan komisen pun jelas dan transperance. tak selindung .. memang siapa yang beli dengan ahli di stokis dapat 25% dan anda perlu ingat juga, 3% - 8% komisen dalam bentuk cek.. kesimpulannya lebih dari 30% sebenarnya diskaun yang kita dapat.. tapi jangan lah anda nak mintak 30%.. apa yang kami nak makan.. 25% pun dah untung apa.. dan setiap bulan jika anda terus berusaha.. memang boleh mencapai angka 5-10k sebulan.. memang terbukti !!.. tapi jangan lah baru sebulan nak masuk terus nak 10k.. kena usaha dari bawah.. kita ini bukan business yang hari ini masuk esok dapat JUTA juta.. ini business yang memerlukan kesabaran dan pembinaan rangkaian. dan berkat kegigihan .. dalam masa 2 tahun sahaja.. saya mempunya lebih 1300 downline seluruh Malaysia..

3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
 Tupperware TEAM POWER - itulah jawapannya, saya membina rangkaian team power ini dengan kaseh sayang dan penuh kawalan emosi.. yang mana yang serius dan ingin berkembang saya berikan fokus dan semangat. mana yang masih belum bermotivasi.. saya berikan kata kata peransang dan semestinya.. saya SENDIRI sangat positif dan sangat bermotivasi dalam business ini. dan sedia maklum, saya akan sahut cabaran yang mana membuktikan bukan sahaja perempuan yang boleh berjaya dalam perniagaan bekas makanan atau tupperware.. tetapi saya juga ada hak dan peluang sebab rezeki itu datang kita kita berusaha dan jujur dalam perniagaan. setiap perkara yang dilakukan harus ikhlas dan perlu mengambil kira soal perasaan kerana kita deals with people that have emosion..

4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
 Tupperware TEAM lah tempatnya.. kami membangunkan facebook group "TEAM POWER" untuk berkongsi strategi dan kami senantiasa keep in Touch dalam what apps yang sememangnya medan untuk kita terus mendapatkan maklumatan dan peransang. tradisi TEAM power adalah membuat "welcoming greeting" kepada siapa sahaja yang baru menyertai team power. kami juga senantiasa PROTECT rakan team power  yang lain yang berdepan dengan masalah.

5. Pakar dalam business

 Tupperware TEAM POWER lah tempatnya. kami bukannya terlalu lama didalam dunia tupperware tetapi ilmu dan sikap ingin tahu kami membuatkan kami seakan lebih dari 30 tahun dalam industri Tupperware. maka itu, usia anda bukan penghalang.. walaupun baru menceburi.. jika rajin explore dan belajar.. pastinya kita akan mahir dan menjadi PAKAR dalam Business Tupperware ini..



 Oleh yang demikian..
Buatlah keputusan untuk sertai team kami
TEAM yang PERTAMA di Malaysia yang bergerak secara kumpulan dan sangat AKTIF dalam Industri Tupperware ini..
Jom daftar ahli dengan kami.. TEAM POWER



 Terima kasih
Syamputra Razali
















Kit Beg 2012 (yang lama)





salam..
Wah.. hebat.. anda sudah buat satu keputusan untuk jadi ahli..
anda harus berjaya dan mencuba..
Hidup perlu berjaya.
dalam business TUPPERAWARE ini..
memang tak ada modal..
ada usaha + keberanian untuk berubah = kejayaan.


anda perlu berubah sekarang..
CARAnya..
1. membuat promosi kecil kecilan.. dengan bertanya kat keluarga, kawan kawan dan jiran jiran.
contoh perbualan "kak, akak pernah beli barang tupperware tak?"--> dari situ kita tahu dia prospek pelanggan atau tidak.
tambahlah dialog sikit " akak, ini ada katalog tupperware, tengoklah dulu.. mana tahu akak nak beli"--> bila sahaja dia ambil dan pegang.. kita dah berjaya.. terpulang lah dia nak buat order atau tidak.
selepas itu.. kakak itu pasti bertanya
--> " tupperware ini tak ada toksik kan.. harga tu boleh tahan kan.."hah.. mencabar persoalan kakak ini.. kita cuba jawab cara ini
--> "akak, tupperware ini memang harga berpatutan.. sebab dia memang tak ada toksik.. kita guna barang makanan tanpa toksik ini baik kak,.. lagi satu.. paling best tupperware ini.. barang ini life warranty, kalau kerosakkan yang bukan kecuaian.. boleh tukar kak.. hebat kan?"selepas itu.. akak tu.. pasti terus order
--> "akak nak ini lah.. nak order 10 unit "bile dia dah order 10 unit.. janganlah pengsan !!
siapalah yang akan mengubah hidup kita.. kalau kita yang sendiri mahu berubah ... Allah dah beri rezeki kita.. usaha itu perlu untuk mendapat rezeki.. bukan menunggu rezeki !!

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang