Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, September 6, 2016

TIPS RECRUIT NEW DEALER TUPPERWARE MALAYSIA

Assalam.
hari ini KP terkejut i datang awal.. KP tu ketua program.. tapi seminggu jer..
namanya Esta.. nasib dia bagi i nasi lemak.. dalam hujan hujan.. confirm nak tidur punya.. boleh lawan jiran sebelah..

KP tu.. dah pergi kursus.. semua pergi kursus dan cuti.. apa lah diorang nie..
kak ita sebelah aku.. tak nak EL.. laki dia dah merajuk..

inilah rutin aku kat opis..
hari hari datang kerja. dan kerja sama je..
tak akan abis kerje..

ohh ya.. selepas 2 hari puas mengular
hari ini kena jaga exam.. tak leh mengular/... tapi tak pe
mengular je bilik exam

ohh ya..

nak cakap pasal recruit.. nak share tips..
siapa nak tahu??..

baiklah.. inilah TIPS yang saya boleh share.. nanti u olz share lah ngan orang lain..
kalau u olz nak join TEAM POWER.. i share lagi meletops yer..

TIPS RECRUIT AHLI BARU
----------------------------------------------------

1. BAGITAHU KEPADA SEMUA ANDA AGEN JUALAN
 Paling POKOK dalam nak recruit adalah kena bagitahu semua orang u olz agen jualan tupperware.. kasi satu dunia tahu.. supaya bile orang ingat tupperware.. terbayang muka u olz.. paling tidak pun.. diorang boleh rekemen kat kawan..
"ko nak beli tupperware ker?.. hah.. si syam yang gemok gemok tu ada jual.. comel pun orangnyer.. katanya.. kalau beli dengan dia dapat special price.. ntah lah.. ko call lah dia yer.. ini taliponnyer.."

2. SIAPKAN AYAT POWER
Ayat power serta gambar kit beg memang kena ready.. mudahkan mereka nak tengok apa pakej mereka.. bagi yang mudah.. pakej ada 2 je.. walaupun ada banyak pakej.. pastu.. bile dah macam 50-50.. terus letak ayat pelaris (nak belajar ayat pelaris.. kena datang class saya).. pakai ayat ini.. confirm dengan terus dia akan sign up sebagai ahli..
 


3. CARI KELAINAN DIRI - UNIKKAN DIRI
Yang ini selalu saya ceritakan kat semua.. semua kat Malaysia nie ahli tupperware.. dan apa kelaian kita untuk menjadi daya penarik kepada orang lain.. orang suke kelaianan tetapi yang tak memalukan lah.. contoh berbogel dengan tupperware.. itu bukan kelainan yang baik.. contoh kelainan adalah.. bile masuk under u olz.. u olz akan siapkan poster untuk mereka dan siapkan macam macam utk mereka start bisness.
 

4. ULANG TAYANG IKLAN SAMPAI NAK MUNTAH
 Paling penting masa dah iklankan diri adalah iklankan promosi keahlian sampai orang muntah.. lama lama dia tak nak muntah lagi.. dia akan masuk juga jadi ahli.. itu je caranya.. kasi orang tengok dan lama lama secara sendiri hati dia akan terbuka.. macam kita melamar orang.. hari hari melamar secara tak sengaja.. contoh bagi bunga.. lama lama berhasil juga..


5. CERITA FAEDAH YANG TAK MEMENINGKAN
Ini memang tak boleh fail.. kena tahu sikit sikit tentang faedah jadi ahli.. kita kena tahu yang basic dan mengujakan.. contoh dapat diskaun 25%, dapat peluang melancong dan dapat cabaran dari tupperware macam cabaran hamper dan cabaran kereta percuma.. kasi yang ringan kepala.. pastu baru masuk jarum sikit sikit cerita pasal komisen .. nanti mereka akan tak pening kepala..

oklah u olz.. selamat mencuba..
semoga TEAM POWER akan terus power..

tq so much kepada anda yang membaca..
nanti saya share topic yang lain.. u olz boleh sugestkan..

wassalam















No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang