Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, May 29, 2016

Tupperware Online Malaysia : Tips untuk Berjaya melalui Class Online Syamputra Razali : Sharing Tips selama 6 tahun pengalaman

Salam
Hari ahad penuh ceria


Selamat menonton video sulong dari orang kuat saya dalam team power iaitu jue mizi atau dikenali sebagai tupperware orkid biru (OB)..

Keberanian jue memang dah masuk track dari seorang yang biasa dan pemalu kini, beliau dah matang dan bergaya sebagai seorang leader. Dengan sales teamnyer dah cecah RM150k , beliau akan melangkah sebagai antara AED dalam team power.. Insyallah

Oklah.. Menceritakan diari kehidupan saya hari ini.. Memang getir dari pasir puteh dan tertinggal bas bukan sebab lambar tapi miss info, bas duduk parking tunggu penumpang tempat lain terpaksa kejar ke machang. Syukur sempat kejar. Billion thanks kepada junaidariani dan kamarul sebab sudi bantu saya pecut kesana. Menyusahkan betul saya nie kt diorang. Saya dah segan sangat.
Inilah 2 orang yang bantu saya.. Seronok sangat. Syukur kita ada kwan yang baik macam nie. Dan rasa sangat sangat dihargai..

Bile sampai KL, kepala pening dan terus tidur tak ingat dunia.. Pastu sambung g kenduri depan umah dan terus start cari bahan buat hamper. Ye lah.. Masa jam 10 tu ada plak orang call nak hamper urgent. Syukur alhmdulillah. Buatlah cantek tak ingat dunia punya meletops..
Masuk kotak terus
Semua ada 30 set. Memang nak pengsan buat.. 

Buat tempat yang luas. Senang sikit nak susun.. Lepas tu saya terus melesopppp ke putajaya. Kakak tu kata nak order lagi. Omg.. Reseki lagi . Nampak nyer kena upah pekerja buat hamper nie..

Sempat tengok chika dengan 6 ekor anak anaknyer..
Masa kat pasir puteh.. Sempat jumpa kak rosilah yang hebat kebaboom di klate nie..

Sempat jumpa Mazura. Bakal director yang hebat under pae team. Semangat dia.. Dasyat..

Minggu nie nak borong hello kitty 200 set. Dan insyallah. Akan abis punya.. Insyallah..

Siapa nak order dan tanya apa sahaj. Jadi ahli ke.. Call saya yer 012-3993947
Setiap call dari anda adalah permata yang sangat berharga..

====================

ANDA nak berniaga TAPI tak tahu nak niaga apa??

Anda sahaja boleh bantu diri anda untuk berjaya dengan membuat keputusan baca blog saya.

Kalau tergerak hati nak mencuba.. Whats app sahaja 012-3993947

UPDATE Blog : JOM baca --> special edition. 

http://tupperwareteampower.blogspot.com/2016/05/rahsia-instagram-dalam-perniagaan.html

========================
Ini ayat promosi saya hari ini

**********
Semasa saya menghadiri satu seminar keusahawanan daripada seorang JUTAWAN, tiba-tiba jutawan itu mengeluarkan sekeping wang kertas RM50 dan bertanya kepada para hadirin. SIAPA mahukan wang ini ? Dengan pantas semua orang mengangkat tangan. Si jutawan itu pun bertanya lagi. SIAPA mahukan wang ini ? Semua hadirin masih tetap angkat tangan kerana mahukan wang itu. Si jutawan pun mengulang lagi pertanyaannya itu sehingga kali yang ke-4.

Seorang hadirin dalam dewan bangun dan lantas menuju ke hadapan untuk menerima wang itu. πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ Jutawan pun memuji tindakan hadirin itu

PENGAJARANNYA : Semua orang mahukan wang, tetapi adakah semua orang sanggup bangkit dari KERUSI mereka itu dan berjalan ke hadapan untuk mendapatkan WANG itu ?

INGAT ! Rezeki TIDAK akan datang bergolek kepada kita. Tetapi KITA perlulah BERUSAHA untuk mendapatkan rezeki itu. πŸ’ͺ🏻
********************


Cukup hebat pengertian surah ininyer.. Jom fahamkan ayat alquran..

^^^^^^^^^^^^^^

[ ORG PETALING JAYA YANG NAK BELAJAR FB ADS CARA MUDAH & PRAKTIKAL? ]
"Tengok senang je orang lain buat sales di Fb.. senang ke? Senang je jika ada mentor yang guide sampai jadi"

Kami nak bagi Harga "Special OFFER" untuk orang orang di PJ

Paling BEST... Saya dah banyak sangat merantau buat class online. Tibalah masa nak share dengan Orang PJ.

Kami pernah rasa... apa yg anda rasa sekarang. Cuba jawab sikit soalan2 di bawah dalam hati :)

✘ Puas baca blog, baca ebook dan buku tapi still belum dapat buat FB Ads dengan baik?

✘ Ekonomi merosot sales pun merosot... tapi tengok orang buat online sales naik je?

✘ Jeles tengok sales kawan2 naik mencanak2 dengan FB je?

✘ Dah sampai masa nak ambil langkah pertama belajar online biz marketing?

Alhamdulillah syukur sangat2 sebab ada terbaca posting ni :)

Apa yg kami akan share dan kita BUAT sama-sama SAMPAI JADI ?

✔ 1. Pemilihan Audience yang tepat ( Targeted Customer = Lubuk Duit Online )

✔ 2. Pemilihan Gambar

✔ 3. Copywriting Gaya Profesional

✔ 4. Page Post

✔ 5. Iklan Post Engagement

✔ 6. Like Marketing

✔ 7. Analisa Iklan + Special BONUS 1

✔ 8. BONUS 2 (Formula SPLIT TEST)

✔ 9. Fb Ads Basic Rules

✔ 10. Teknik Menjawab Komen

✔ 11. Teknik Menjawab PM dan Whatsapp

✔ 12. Tips & Trick Power Editor + BONUS 3

✔ 13. Ilmu khas apa yang saya belajar semasa join kursus online yang lain..  ( Master Your Bisness, Rahsia Kuasa Minda Jutawan, Retire Rich Retire Young, IMKK dan Millionaire Marketing Mastery ) saya dah sedia nak share sekarang.. Yakin boleh

Berminat?
Kalau serius nak join. Sila SAHKAN kehadiran anda dengan 
klik link ni -->> http://bit.ly/BorangKeahlianTupperware
klik link ni -->> http://bit.ly/BorangKeahlianTupperware
klik link ni -->> http://bit.ly/BorangKeahlianTupperware

Kena join ahli dulu .. Baru ada jiwa..


Class online saya.. Tak leh ramai ramai.. Insyallah. Pasti berbaloi..

"Kick Start Your Dreams Business"

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang