Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, May 31, 2016

Tahniah TEAM POWER : Sales 1 JUTA (SASARAN 2016) - semakin hampir : buat duit dengan Tupperware Malaysia Online

Assalam..
selamat pagi..
1 Jun 2016, hari penuh bersejarah.. hari lahir adek bungso saya.. dek ina.. dan hari yang menampakkan komisen dan team sales yang paling tinggi sepanjang saya join Tupperware ini..
syukur saya dah cecah RM20k sebulan !!




paling best !!!
KITA BERJAYA !! Syabas kepada semua warga TEAM POWER yang menyumbang kepada angka ini. ANDA memang awesome !!.. rekod baru TEAM POWER !!.. Tahniah dan jom kita semakin hampir dengan RM1 juta.. Terima kasih kepada anda.. anda memang awesome !!
.
 inilah angka yang lama diidamkan.. dan akhirnya berjaya juga capai.. meskipun tak ada stokis dan semua downline merata seluruh Malaysia.. namun itu bukan penghalang untuk berjaya
promo untuk bulan Jun 2016 ini sangat menarik dengan gift special dari saya sendiri.. memang sangat sangat best !!




 ini tiruvasi yang saya lakukan,.. tak ada keje.. jadi macam nie la jawabnyer..


sempena hari lahir ina.. adek bungsu saya..

PROJECT DUIT RAYA !!-------------------------------
Rezeki bulan puasa.. BERIBADAT dan BERNIAGA seiring..
Inilah masanya kita sama sama menaiktarafkan kehidupan kita disatu aras yang lebih baik.
.
DUIT RAYA - boleh bagi anak anak LEBIH sikit supaya mereka heppy
DUIT RAYA - boleh bagi mak ayah LEBIH sikit spaya raya tahun ini lebih meriah.. rendang boleh masak lebih sikit
DUIT RAYA - boleh bagi duit raya LEBIH sikit kat anak buah dan budak budak mintak duit raya.. sebelum ini.. bagi RM1, sekarang boleh bagi RM5.00
DUIT RAYA - boleh sedekah lebih sikit kat tabung moreh surau dekat umah dan boleh tong tong duit untuk buat majlis buka puasa

--> Paling senang didunia nak niaga.. (Product dah diakui berkualiti)
--> Daftar pun senang - secara ONLINE..





 BERITA TERGEMPAR : Saya bakal di CIUM
===================================
Saya Syamputra Razali TP ingin memberikan harga super special GIFT bernilai RM16 (Barang hanya di whats app- tak leh tayang).
.
ANda pasti rasa nak cium saya sebab dapat special gift yang limited dan awesome..
.
Special offer ini sempena hari lahir Zalina Razali.. pada hari ini 1/6/16
.
JOM whats app saya untuk keterangan lanjut !! 012-3993947
---> inilah ayat yang saya guna.. insyallah.. kita berusaha.. ada yang akan buka mata dan hati..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
baiklah.. ayuh.. saya paparan motivasi untuk semangat berniaga..
JOM tempah hamper dengan saya...
ini party secara ONLINE.. jom sertai TEAM POWER..

 TIPS SYAMPUTRA RAZALI : Istiqamah Berniaga Jawapan Kejayaan Dalam Tupperware

salam semua..

tahun ini adalah tahun ke 7 dan tak sampai lagi usia saya menjelang usia ke7
saya merasakan masa bukan jawapan dan penentu kepada kejayaan tetapi
cara dan istiqamah kita dalam mencari jalan untuk berniaga itu adalah jawapnnya..

saya sedar banyak perkara yang saya lalui dalam menjadikan diri saya seorang SED diakhir tahun 2016 ini.. saya yakin juga seorang lelaki akan boleh bersaing dengan wanita jika ada keinginan yang mendalam..

bagi saya.. sepanjang pengalaman saya dalam bisness ini.. beberapa perkara yang perlu kita tahu dan kita jaga..

TIPS untuk BERJAYA dalam bisness TUPPERWARE

1 HUBUNGAN - dengan ALLAH. ibubapa.. adik beradik. downline dan upline...kawan kawan.. sesiapa sahaja

perkara paling penting adalah menjaga hubungan kepada Allah.. permintaan dan apa yang kita minta adalah pemberiaannyer.. disamping itu mak ayah perlu juga dipelihara ibarat harta paling bermakna.. sebab doa mereka yang memaknulkan hidup kita jadi sempurna dan hebat luar biasa.. dan hubungan anda kita dengan upline dan downline.. saya faham ramai yang adalah perselisihan paham dengan upline juga downline.. anggapkan salah faham dan buat sahaja macam biasa.. soal hati harus diketepikan.. semua orang buat silap dan maafkan dia dan insyallah dia pun akan maafkan kita.. apa pun kita haruslah berfikir dengan lebih waras dalam menimbulkan isu yang tak memberi apa apa makna..



2. KEWIBAWAAN - Integrity kepada perkara yang betul - walaupun tak ada orang nampak

perkara yang dikatakan integrity ini adalah kepercayaan kita melakukan sesuatu tanpa menunggu orang tengok. masa orang tak tengok pun kita melakukan perkara yang benar dan kita kena tahu.. kalau kita buat benda yang tak elok.. lambat laun jadi seperti monyet yang melompat dari dahan ke dahan.. akan jatuh juga.. hentikan perkara yang tak elok dan start melakukan perkara yang baik dan lurus.. ia akan menyebabkan mata mata orang akan memandang anda hebat tanpa sebarang kontroversi yang mencacatkan.. insyallah.. parut dimuka tak akan hilang tapi ia boleh diminimakan dengan makan berry gen


3. TEKAD dan ISTIQAMAH - bersungguh sungguh melakukan kerja dan mencari downlinbe serta sales walaupun rank sudah ED

perkara pokok dalam bisness adalah consistency dalam berniaga.. sangat menjadi keutamaan bila berniaga kita harus sentiasa mengekalkan  stamina dalam berniaga dan sentiasa memotivasi diri sendiri. ini akan menyebabkan kita akan sentiasa bersemangat dalam melakukan kerja.. insyallah.. recruite dan sales akan masuk berduyun duyun duyun.. dan saya sendiri.. walaupun dah rank ED.. still rasa macam baru masuk dan macam baru nak jadi director.. bersungguh sungguh nak membina empayar team power..


4. PANDANG POSITIF - apa sahaja perbuatan dan perlakuan serta apa yang kita fikir perlu suci dan poditif

perkara yang perlu diamalkan selalu adalah berfikiran postif.. melihat sesuatu dari sudut positif memang agak mencabar tetapi mulakan sedikit demi sedikit dan anda akan berjaya.. contohnya.. anda akan marah kalau stok habis.. dan kalau anda positif anda akan rasa " ohh hebat sungguh tupperware.. stok selalu tak ada.. laris dan ramai orang nak.. demand tinggi" ini menyebabkan kita akan atur strategi nak dapatkan modal dan stok awal...




5. SYUKUR DAN LUAR BIASA - senantiasa rasa rendah diri dan bertindak dilingkungan luar kotak dalam action yang dilakukan

perkara yang anda perlu rasa adalah.. rasa bersyukur kepada apa yang anda dapat dan anda perlu rasa kesyukuran ini kepada siapa sahaja yang berada disekeliling anda.. rai8kan mereka dan jangan lupa raikan diri sendiri.. dan bile anda rasa bersyukur.. anda adalah seorang yang menghargai.. namun.. jangan bersyukur dan bergoyang kaki.. anda perlu ada target untuk melangkah lebih jauh setiap hari dan mempunya daya peningkatan yang hebat.. baru lah anda akan... maju..




fuuhhhh.. lega juga dan taip Tips ini.. dah lama juga saya tak tulis tips.. ini.. semoga menjadi tips dan bantuan kepada anda.. terima kasih kerana sudi membaca...

salam sayang untuk semua..


Jom daftar ahli bersama kami..
.
bit.ly/BorangKeahlianTupperware
bit.ly/BorangKeahlianTupperware
bit.ly/BorangKeahlianTupperware

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang