Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, April 23, 2015

Salam jumaat untuk semua warga peminat Tupperware

Pagi pagi lagi dah semangat..

Salam semua
Hari ini syukur sangat sangat seorang pelajar membantu aku untuk masuk kembali ke blogger ini

Memang baik budak tu.. Tolong dan tak minta pun balasan. So dapatlah aku menaip sepuas puasnya di blog ini

KPI aku kali ini akan merajinkan menulis. X kesah lah apa benda nak tulis.. Oklah
Aku nak cerita kesah kehidupan aku nak meniaga tupperware nie. Semoga boleh jadikan inspirasi semua

Oklah.. Tahun ini menjangkau tahun ke 5 aku dalam bisness nie. Agak lama kuga.. Dari orang biasa dan kini alhamdulillah. Bolej beli rumah dan macam macam lagi.. 

Sementara minyak kete diisi.. Sempat aku makan ais krim padelpop

Teringat zaman dulu dulu memang susahnya nak dapatkan padelpop nie. Sebab agak mahal dan  meleleh air liuer je la. Skrg .. Aku rasa seronok dengan usaha keras yang berbayar dengan pendapatan 5 angka setiap bulan melalui tupperware.

Aku pun nak buktikan pada semua yang aku mampu berjaya dan kekal hebat dan memang ia sangat mencabar tapi kita kena sukakan cabaran kalau nak berjaya

Untuk anda yangvtak tahu lagi. Saya seorang tenaga pengajar MARA dan saya bekerja dari jam 8-5 setiap hari dan saya spend 10 minit sahaja utk bisness ini utk tracking dan motivasi ringkas


Makan tengah hari dengan nasi brown yang sedap sunghuh


Actually macam x cukup tido sebab semalam bantao IMAX cerite avengers. Nasihat aku.. Kena ada tido cukup kalau tak. Aku tertido..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang