Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, December 31, 2014

UCAPAN TAHUN BARU 2015. Semoga kita terus success.

Salam sayang semua..
Tahun 2014 telah melabuhkan tirainya.. seakan sedih meninggalkan tahun yang penuh memberikan kejayaan dalam kehidupan saya dan tahun yang betul betul memberikan 1 pengajaran dan teladan dalam perjalanan kerjaya serta perniagaan serta hobi dan kecintaan saya.

Dalam 1 masa saya telah memberikan masa 24 jam sehari kepada 5 bahagian..
Antaranya ialah
1. Kerjaya sebagai pengajar
2. Bisness tupperware
3. Kecintaan pada puisi dan pantun
4. Bakat pengacaraan dan seangkatan dengannya
5. Keluarga dan cinta

Meskipun saya letak keluarga ditangga ke 5.. namun.. ia sangat besar peranan kerana kehidupan saya berfokuskan matlamat mengangkat taraf kehidupan keluarga.

Tahun 2014 memang melakar semua kejayaan dalam 5 bahagian kehidupan saya..

Tahun 2014 juga bermulalah demensi kegigihan dalam bisness tupperware saya yang mana bulan 1 mengangkat saya sebagai ED rank dan pendapatan 5 angka dan paling memberansangkan. Saya diberikan hadiah sebuah Honda civic sebagai kenderaan balik kampung hari raya puasa. Ini semua adalah berkat sumbangan dan bantuan seluruh warga Team Power dari level 1 saya serta director 5 star saya yang benar benar bekerja keras untuk sampai ditahap 5 star. Kejayaan TEAM POWER dalam perniagaan online semakin dipercayai dan kita berjaya mendapat rainbow award. Saya cuma wakil menerima hadiah itu namun.. tulang belakangnya adalah anda..

Dikesempatan itu.. saya ingin mengucapka  ribuan terima kasih kepada semua Director Team Power yang baik hari. Serta kepada semua warga team power.

Saya juga ingin menyusun sepuluh jari anda ada kata mengguris jiwa.. ada janji yang tidak dipatri.. ada bicara yang mengundang lara. Saya sedia menerima apa sahaja teguran dan penambah baikkan.. sekiranya ada janji yang tak tertunai. Mohon dikhabarkan. Adapun saya insan yang tak lari dari lupa dan mohon sama sama kita berbincang agar terjalin ikatan terpendam.

Saya juga ingin mengucapkan tahniah diatas kejayaan anda dalam menjadi top 5 setiap bulan dan saya yakin. Persaingan sihat akan menjadikan kita semakin hebat.

Kepada yang ada terasa hati dengan saya. Ayuh.. kita jernihkan dan buka buku baru. Saya cuba memberikan perhatian kepada anda semua dengan sehabis baik dan saya juga mahu anda duplikasikan perhatian itu kepada downline anda..

Sebenarnya.. kejayaan dalam bisness bukan hanya bergantung kepada strategi dan kegigihan kita berniaga.. tetapi kepada lakaran matlamat kita yang jelas dan konsep hargai dan menghargai. Anda mungkin kurang modal dalam berniaga.. namun ada ada modal semangat yang kuat. Gerakkan semangat itu sebagai modal dan nantikan kejayaan anda dimasa akan datang. Pandang jauh dan lihat kejayaan itu dihadapan. Anda akan nampak laluan itu mungkin berliku. Jalan dan rempuh ia dengan semangat itu. Percayalah.. apa sahaja yang anda buat.. jika niat dan matlamat anda untuk bantu orang lain.. seperti keluarga .. rakan dan siapa sahaja yang memerlukan.. dan disitu Allah akan memudahkan..

Salam cinta kasih sayang

Syamputra Razali

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang