Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, December 31, 2014

PAGI Tahun Baru 2015. SEMANGAT berjuang untuk terus memburu kejayaan

Salam semua..
Pagi tahun baru ini bangkit dari lena dengan pantas dan awal.. bile buka twbiznet .. rupanya bercuti juga.. apa pun sasaran nak kemas umah dan nak basuh pinggan dan nak masak cocktail dan masak agar agar.. dan mendapat inspirasi dari TV3 semalam. Dapor panas yang menggunakan periuk inspire cookware. Memang mudah sangat nak masak dan basuh.. itulah kehebatan batangan tupperware.

Pagi pagi saya pergi ke pasar dan makan nasi lemak ngan paru dan rendang.. memang sedap.. balik plak nak buat cocktail.. memang tak sabar nak buatnya..

Untuk januari 2015. Saya tak sabar nak mulakan usaha untuk mencari lebih ramai orang untuk recruite dan nak buat tutorial untuk mereka semua..

Saya berazam untuk mendapat rumah ke2 tahun 2015 dan sangat bangga dengan rumah pertama 2014. Semua adalah hasil dari Tupperware..

Saya sangat sangat teruja dengan katalog tupperware januari 2015 kerana barangan yang sangat chantek..

Jom ke fb saya untuk tengok katalog dan juga di blog saya utk tengok..

3  tips untuk anda hari ini... mungkin boleh dipraktik kan utk tahun baru

*****************************

1. Pandang jauh untuk sasaran kecapaian kejayaan. Contoh : saya nak recruite 30 orang sebulan dan komisen RM15 ribu sebulan

2. Pasang strategi dan buat rancangan seperti. Setiap hari nak promote 10 orang utk keahlian

3. Buat challenge untuk team anda. Dan anda just do it sahaja . Samada disambut atau tidak adalah perkara kedua. Tanggungjawab anda untuk buat challenge adalah yang diutamakan. Percayalah.. ia sangat berkesan..

Selamat berehat...

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang