Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, December 12, 2014

Katalog Januari 2015 - Persiapan menghadapi tahun baru - JOM sertai Team Power

Salam semua..
Tajuk saya bukan saya nak publish katalog yer.. jangan salah faham..
saya cuma nak cakap.. katalog yang akan datang ini pastinya sangat diharapkan sebagai lembaran membuka tahun 2015 yang mana banyak sekali cabaran yang dianjurkan oleh pihak HQ
antaranya
1. TRIP Turki
2. Edu Plan
3. Party
4. RD rebate
5. macam macam lagi

paling best.. edu plan dan trip ke turki..
saya punya goals yang diberikan oleh HQ adalah 5 juta untuk 7 bulan.. insyallah.. saya akan sedaya upaya kearah itu..

jangan mengalah sebelum bertempur

saya yakin.. dengan pengalaman saya yang sudah masuk tahun ke 4 dan bangun .. merangkak dan berlari dengan kudrat sendiri.. namun,, saya hargai bebrapa orang yang membantu saya..

1. shireen tan dan mr ung
2. madam lay ping
3. michele
4. kak sahliah
5. pengasas TP
6. kawan kawan lain.. kak hasnah,, kak zura MJ.. Jem..
7. seluruh downline seluruh Malaysia

semua menyumbang kepada saya..

nyata.. jatuh bangun dalam bisness adalah ramuan dan rahsia saya

cuma saya nak share.. macam mana bile anda didalam keadaan nak putus asa..
anda rasa MALAS.. dan tak ada mood
anda rasa tak nak buat sebab penat.. dan bosan dan meletihkan

sangat sangat negetif dan anda akan rasa macam nak duit sekelepok datang.. dan anda nak bisness yang mudah.. dan senang dapat beribu ribu,.

memang perasaan itulah yang saya alami..

saya MALAS.. dan tak mahu

dan akhirnya.. saya sendiri sengsara..
saya kemudian berfikir balik..
bisness apa yang terbaik untuk kita buat?

bisness perumahan ??.. modal beribu
bisness MLM jual ubat kurus.. ?? nak kena cari gemok
nak main saham ?.. macam mana
nak jual nasi lemak.. kalau hujan macam mana..
macam macam saya fikir.. dan akhirnya.. saya bercakap pada diri,,

AKU AKAN ALL OUT 6 BULAN INI dan kemudian aku akan tengok hasilnya..

memang saya start buat all out.. buat web dan blog.. paste hari hari kat orang.. asal jumpa orang dok promote.. sampai dihina dan diperli dan diejek,. saya tetap ngan pendirian saya selama 6 bulan,,
dan selama 6 bulan saya semakin seronok.. biarpun komisen hanya 100-300 sahaja setiap bulan,..

saya mencari formula dari hari ke hari dan saya jumpa formula itu..

inilah saya nak share ngan anda disini.. kalau boleh kan best kalau saya jumpa anda sendiri..







jadik.. bile kita rasa down dan rasa lemah.. cepat cepat dapatkan UPLINE dan insan yang positif.. jangan sesekali bertanya dengan orang yang negetif.. kelak anda akan hancur..

last last,. orang yang hasut kita tu.. bile beras tak ada kat umah,. dia tak mungkin bagi,, jadik.. kita yang nak berjaya.. kita kena iktiyarkan macam mana nak dapat duit sampingan..

alhamdulillah.. pendapatan saya kini selepas 4 tahun sudah melebihi RM20 ribu sebulan..
jika anda ingin jadi seperti saya.. TOP UP semangat anda dan terus berjuang



saya memang senantiasa bersemangat.. sebab saya tahu.. siapa yang akan beri saya kekuatan kalau bukan kita.. saya ada juga kawan kawan dan downline yang berfikiran positif.. jumpa dan berbual ngan mereka.. aura yang baik akan bersama anda..

jadi.. untuk anda yang berada di ampang..
anda lah yang saya cari untuk sama sama berjaya.. saya tinggal diampang dan saya perlukan anda..
andalah yang saya cari..
jom datang ke stokis new nora dan berjumpa saya..
hubungi saya 012-3993947

ini perjalanan hidup semasa trip ke kunming.. sangat best



No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang