Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, December 26, 2014

JOM Bersama Kami : Januari 2015 : Azam Baru Team Power

salam semua..
saya baru sahaja pertama kali menggunakan MAC retina saya buat kali pertama selepas 3 bulan membeli dan letak je dalam kotak..
agak kekok nak guna dan akhirnya saya  guna juga.. memang amazing giler,,
best

semla nya bermula dengan duit komisen yang saya dapat dari perniagaan ini.. yang dah mencecah 4 tahun..


memang tak pernah bermimpi nak dapatkan macbook yang berharga rm4600 dan memang sangat sangat berterima kasih kepada rangkaian TEAM POWER yang menyumbang kearah ini.. dan menjadi satu rasa yang sangat best bile mana kita nampak kejayaan downline kita berjaya..

apa pun.. bulan januari 2015 dah nak mendekati kita..
azam saya tahun 2014 semuanya telah tercapai.. syukur alhamdulillah

tahun 2014 saya telah berjaya

# mendapat komisen mencecah RM10,000.00
- memang satu perkara yang saya fikir mustahil dahulu dan sebenarnya menjadi kenyataan.. bila mana dapat juga angka itu.. dan sangat sangat mengubah hidup saya 360 darjah

# berjaya melunaskan baki tabungan haji mak dan ayah
- inilah hajat saya dalam bisness ini,, utk dapat wang dan spend semua utk mak ayah supaya dapat menunaikan haji.. insyallah 2015 akan berlepas mak ayah ke tanah suci.. saya rasa sangat bersyukur..

# bebas hutang piutang
- inilah harapan saya.. menyelesaikan baki hutang yang ada.. dan syukur.. bulan feb 2014. semua hutang telah dilunaskan.. dan kini saya rasa hidup bukan ada ikatan dan gangguan lagi. semuaakanrasa selesa.. malah.. kini saya pulak yang beri orang hutang(dah x leh bagi dah- dasar baru)



# beli rumah sendiri
- impian memiliki rumah sendiri tercaoai dengan gunakan komisen tupperware untuk bayar deposit 10% downpayment. syukur rumah idaman itu adalah uah dihadapan umah mak.. suke sangat.. rasa sangat sangat bangga dapat hadiahkan rumah tu kepada mak dan ayah.. sangat seronok.. inilah hadiah tahun ini

# menang Honda civic FREE
- saya memang mengipikan dapat membeli kereta honda city dan tahun ini sebelum raya puasa.. Tupperware dah menghadiahkan saya HONDA CIVIC sebagai hadiah kerana qualify recruites.. syukur sekali lagi. ia secara PERCUMA dan setiap bulan dapat aluan minyak..



# Anugerah Raindbow tupperware
- seperti tahun sebelumnya.. telan air liur tegok orang lain on stage dapat award,, tahun 2014, saya dinobatkan sebagai penerima anegurah RAINDBOW AWARD dengan tupperware beri plak dan juga jam tangan tissiot yang berharga RM4000. sangat menarik dan best.



# downline dah cecah 6000 orang
-  dengan purata 500 orang downline baru.. saya dapat melahirkan setiap bulan lebih dari 10 director baru dan saya sangat teruja dengan kejayaan ini dan semoga 6000 orang ini akan terus menjadikan tupperware sebagai platform untuk berjaya. jom ubah diri kita lebih baik dengan berniaga tupperware..



anda sudah tentu bertanya tanya.. kenapa perlu ada TEAM untuk business. jawapannyer adalah.. bile ada team.. mereka saling mempunyai aura yang sama dan aura yang poritive, situlah tersalur aura yang hebat. dan TEAM POWER bukan sahaja mementingkan profit oriented.. malah.. TEAM POWER suka kan ikatan ukhwah antara kita






ini antara pencapaian saya sejak menceburi bidang yang hebat ini...

party pertama saya yang sangat mengagumkan. menggigil juga masa nie.. tapi keinginan yang tinggi.. semestinya membawa saya ke puncak kejayaan

inilah detik paling istimewa yang mana saya memenangi anugerah RAINBOW AWARD yang pertama kali dimenangi oleh lelaki dan hadiah dari kalung kepada JAM tissot. masa nie sangat sangat menyeronokkan.. syukur sangat

ini plak diraikan oleh rakan rakan seluruh malaysia di jubile dengan mendapat HONDA CIVIC secara percuma..



inilah team power yang senantiasa ceria dan gemilang

acara setiap bulan iaitu.. recognition dari saya

kejayaan bile mendapat 1st dal am increasing sales  di Malaysia

contoh gandingan hebat.. edy dan kak nor seperti 1 keluarga

inilah sebahagian director team power yang join jubilee di KL

sertai kami.. TEAM POWER

inilah director yang berjaya ke MACAU.. hebat dan luar biasa.. hebat..



semangat untuk buat family day

antara aktiviti hari raya didepan stokis.. meriah


cara mudah sertai kami.. ONLINE sahaja






jom sertai kami, 012-3993947


untuk azam tahun 2015.. saya sesungguhnya ada 5 matlamat

# KURUS
- azam utama.. nak kurus supaya lebih bergaya dan nak kahwin..

# SIHAT
- azam nak makan makanan yang sihat dan nak jimat dengan memasak makanan sihat

# KUAT ACTION
- azam tahun 2015. nak lipat gandakan usaha.. lebih 200% untuk dapat 30 ribu ringgit komisen

# RECOGNITION MELUAS
- setiap bulan inginkan lebih sistematik dalam recognition,, insyallah.. akan lebih teratur

# BANTU lebih ramai ORANG
- azam saya nak lahirkan ramai director dan bantu ramai orang untuk dapat pendapatan yang hebat.. insyallah..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang