Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Saturday, November 1, 2014

Diari kehidupanku Minggu akhir okt 2014

Salam semua..
Bulan okt 2014 pastinya meninggalkan kenangan indah.. banyak betul.kejayaan yang ku terima.. yang membuatkan diriku lebih bernilai dari biasa..

Antara kejayaan adalah

1. JOHAN deklamasi puisi peringkat selangor
2. Finalis sayembara puisi kebangsaan di kedah
3. Lawatan meredah thailand dan jumpa downline thailand di hat yai
4. Menghadiri kelas IMKK Dr. AZIZAN yang hebat
5. Dilantik menjadi juru pantun pertandingan berbalas pantun 3 penjuru di RTM dan secara langsung di radio klasik.
6. Closing twbiznet mencapai 430k team sales.. angka yang hebat
7. Ke PD untuk star boot camp 2 director.. hyqal dan nurul
8. Kejayaan 2  orang director team power diambil sebagai testimoni dalam.majalah tupperware
9. Jelajah ke sungai staq. Di nibong tebal bersama kak dah. Jutawan homestay..

Memang sangat sangat seronok oktober.. dan november pun dah bersusun plak jadual dam sangat seronok..

Bulan november ini saya nak buka lembaran baru bagi merealisasikan impian PD pertama dalam Tupperware secara part time.. aminn..

Apa pun.. sebenarnya.. rahsia kejayaan datangnya dari matlamat yang kita rangka dan matlamat ini kena jelas dan realistik.. yang tak realistik adalah memetuk bintang dilangit dan mengumpulkan 1 dulang hati nyamok.. yang lain boleh dicapai..

Saya ingat lagi sewaktu saya berjinak dalam Tupperware.. begitu ramai orang menyindir dan kata.. boleh ke hidup dengan jual bekas plastik. Saya telan semua kepedihan dan saya anggap kata kata itu adalah dorongan..

Dan selang 3 tahun saya mengubah kehidupan dengan strategi yang ternyata ada impak.yang besar.. sales saya menghpir separuh juta dan mendapat lebih dari 10k sebulan dan semasa ulangtahun saya yang ke 4 dalam tupperware. TUPPERWARE menghadiahkan saya sebijik honda civic 2.0 dan dan memberika  anugerah yang cukup bermakna dalam tupperware iaitu rainbow award.

Semua kejayaan ini adalah gabung jalin semua warga Team Power yang mencetuskan kejayaan ini. Saya cuma wakil yang menerima hadiah ini..

Paling membanggakan downline saya kini diseluruh Malaysia seramai 6000 orang.

Saya membuktikan bukan orang perempuan sahaja yang mampu. Malah orang lelaki juga mampu mencipta nama dalam perniagaan tupperware ini..

Jadi.. bile saya dengar orang mengeluh..

1. Susah lah cari ahli
2. Saya minta syam carikan downline leh
3. Orang dah ramai niaga tupperware
4. Stok selalu tak ada
5. Upline jauh
6. Harga orang jual murah

Jadi.. saya yakin.. siapa.yang mengeluh.. rezekinya juga mengeluh..

Kita memang kena pandang jauh dan senantiasa positif.. rebut peluang da  ambil kesempatan atas peluang niaga..

Siapa lagi yang nak bantu kita..

Secara jujur.. saya berdiri dikaki sendiri.. upline saya memang ghaib dari muka bumi dan mereka ada 2 atas saya.. minta maaf saya kena cakap.. dan yang bantu saya.. upline yang atas 3 saya inge darmawan.. orang indon dan bco tawau Madam.ching lai peng.. saya nak bagitahu.. jangan harapkan sapa sapa.. kita kena bergerak. Utk team power.. jika anda rasa tersisih.. saya ada di team power.. hubungi saya 012 399 3947

Saya nak bantu anda dan plz bagitahu saya.. saya tak tahu.. dan anda kena bagitahu saya yer.. biarlah saya sorang jadi macam dulu.. saya tak nak u olz jadi macam saya.. saya nak anda lebih mudah utk berjaya..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang