Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, October 7, 2014

Kenangan KOREA Mengusik Jiwa : Trip Tupperware Malaysia

Salam semua,
selepas mengemas tempat kerje dengan jayanya
saya pun terus memikirkan strategi yang nak dibuat bagi memantapkan rangkaian niaga saya..
apa lagi.. menyambung hajat nak buat makan malam la jawabnyer..
semestinya.. akan meletopp..

sebelum mengemas

selepas mengemas.. bersih dan tersusun kan...


gambar masa muda belia.. masuk paper gituew...



apa pun..  bile bukak PC.. teringat pulak zaman pergi KOREA .. masa tu saya seorang je yang ranking paling bawah.. iaitu 5 Star.. dan berjaya terpilih.. syok giler.,. memang sangat sangat seronok.. banyak tempat dilawati dan paling memberi kenangan melawat ke pulau jeju yang mana filem winter sonata diadakan.. memang chantek tempat tu..















bile pergi trip ini baru rasa puas.. dan sangat sangat rasa diri dihargai.. setelah penat berniaga dan membanting tulang.. masa utk bergembira.. memang seronok dan KOREA sebuah negara yang sangat maju.. dan memang enjoy duduk dikorea selama 5 hari.. dan rasa nak lagi pergi trip dan insyallah saya akan terus mengorak langkah untuk berjaya !!.. yeahhh

untuk anda yang nak tahu cara nak melancong.. jom call saya 012-3993947
jumpa dikunming yer...

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang