Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, September 3, 2014

Tips mendapat recruite consultant Tupperware

Salam dan selamat sejahtera

Apa khabar semua
Ramai betul setelah sekian lama saya dah tak beri tips dan kini saya beri tips secara you tube. Saya ambil kesempatan untuk berleter dalam kete sehinggĂ kan lepas sebulan saya buat cara tu.. irfan kairi keluar plak ngan video dia dlm kete juga. Tak sangka irfan jutawan muda tu pun sangat sangat suke idea tu..

Saya pernah dulu bagi tips dlm blog namun ramai plak yang menyalah erti.. jadi saya mengambil keputusan untuk berika tips ini disalam whats app dengan team power sahaja
. Dan tindakkan ini sangat berkesan bila mana ramai yang All out.. 


Jadi.. kini saya nak.minta anda yang nak tanya tips.. hubungi saya yer.. saya nak buat 1 whats app yang focus kepada cara nak recruite itu.. secara jujur.. kini saya setiap hari mendapat recruite 5-6 orang.. dan saya merasakan .. lebih ramai orang masuk recruite dari orang beli barang..

JOm whats app saya





level bulan ini sangat comel


 

 

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang