Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, September 1, 2014

Katalog Tupperware September 2014

Salam semua..
Mulai hari ini.. saya nak bahasakan diri saya abg.. walaupun saya masih muda.. abg nie mesra kan..
So.. abg nak start hari ini tentang katalog dan barang yang ada..
Abg agak sedih bile extra chef jadi cover muka depan.. sebab rasa macam tak best.. rupa rupanya.. kusangka tak hot.. rupanya.. sekali demo dah ada 3  orang order.. sebab kehebatan barang tu..
So.. jangan pandang barang tu sebelah mata.. sangat sangat hebat.. ia macam banyak benda boleh buat
1. Blender.. cincang dadu semua barang yang boleh diblender.. contoh cili.. bawang dan lain lain
2. Penggaul.. atau pemukul telor atau pengadun tepung.. memang tak sangka.. boleh buat cup cake dan samperit..
3. Ais blender pun boleh buat.. itu yang meriah tu...
Extra chef ini hanya perlu tarik talo sahaja. Sangat flexsible dan tak bahaya.. dan mudah dibawa kemana mana..
Bile abg demo.. abg sendiri teruja.. sangat mudah nak.masak.dirumah...jom
Tengok youtube abg..
Selamat cuci mata juga..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang