Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, September 16, 2014

HARI MALAYSIA

Salam semua..
Hari Malaysia.. 16 sept jatuh hari selasa dan cuti sekolah dan semestinya.. jalan lengang.. sebab orang balik kampung dan meniti waktu malam.. dah mula jalan sesak sebab orang balik ke KL..

Pengalaman ke Kelantan sangat sangat berharga.. tak sangka boleh bawak kete ke kelantan dan makan angin ala ala jutawan gituew.. nak makan apa.. boleh aja..

Seramai 15 orang menerima rank up di majlis recognition di tok aman bali.. di pasir puteh .. dan Team power mendapat 1/6 dari jumlah tetamu yang hadir.. dan recognition dibuat selepas majlis

Dan hari ini.. saya sangat teruja membeli kasut baru dan berjalan jalan di ibu kota.. balik umah menggentel karipap pula.. memang sedap betul karipap ini..

Ptg tadi sempat ke pelancaran buku umar uzair di The school PJ.  Sangat best tempat tu dan mendapat inspirasi dari penulisan buku umar uzair.. insyallah.. akan muncul syamputra razali.. insyallah..

So.. kesimpulan.. eskk hari paling bz dengan class yg banyak dan nak setelkan post barang dan beli barang.. so.. jom kita tido dulu... selamat malam..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang