Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, September 3, 2014

Hadiah untuk mak dan ayah : Komisen Tupperware Ogos 2014

Salam semua..
Esok adalah hari yang paling best.. sebab saya tak sabar nak buat suprise kepada mak dan ayah sebab mereka akan dapat 1 biji peti sejuk baru dan setelah 13 tahun saya belikan mereka peti sejuk yang lama sempena gaji dan bonus pertama kerja dengan MARA. Ingat lagi pergi kat seng heng dan beli TV dan peti sejuk sekaligus.. dan kini dah 13 tahun berlalu.. inilah hadiah sempena dapat bonus tupperware pula.. semua peti sejuk ini akan menjadi satu hadiah yang mereka suke.. sebab tengok peti sejuk yang lama pun dah sedih.. sebab nak tutup.pun dah longgar.. saya tak nak saya ader peti sejuk kat umah sendiri yang selesa.. tapi peti sejuk kat umah sedih.. so.. nak berjasa sikit kat mak..

Dan untuk bulan ogos 31.. saya sediakan 10 hadiah dan semua sudah dimiliki oleh 10 orang yang daftar pada 31 ogos. Alhamdulillah.. kini.. semakin ramai orang datang dan bertanya.. utk sertai.. dan mereka nak buat business.. syukur sangat.. dan saya akan sedaya upaya utk berikan didikan kepada mereka semua..

So.. untuk anda yang masih nak cari pendapatan sampingan.. jom sertai team power.. menjadikan tupperware sebagai perniagaan kita.. yeahhh

Jom

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang