Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, September 24, 2014

Diari seorang penjual Tupperware

Salam semua
Bile sebut "penjual tupperware".. ada dikalangan kita yang sangat memandang rendah kepada kita seumpama kita menjaja barang yang melucukan..
Kemungkinan orang tak tahu menahu tentang tupperware ... menganggap tupperware adalah bekas makanan yang murah seperti barangan dipasar.
Hakikat nya.. tupperware sangat mempuntai prestij yang tersendiri..
Saya teringat saat dulu dulu.. ramai yang menyindir saya dan mengejek saya sangat lucu meniaga tupperware yang mana macam tak kena sebagai lelaki yang berprofesyen pensyarah.. meniaga tupperware. Bagi saya.. tupperware ini sangat baik utk kesihatan dan persekitaran..
Berkisar tentang kisah saya diperli dan di
Pandang enteng sangat membuat saya semangat utk berjaya..
Dan memang betul.. kejayaan hadir dengan pakej dugaan.. saya berani katakan dugaan datang dalam perlbagai bentuk dan tabahlah hadapinya walaupun berendam airmata
Selama 3 tahun saya membuat pelaburan masa dan apa sahaja.. akhirnya.. semua impian dalam tupperware saya dah dapat..
1. Melancong keluar negara.. di asia.. dan eropah.. saya suke 2 tempat.. di eropah dan korea.. sangat best.. ke china pun dah hampir 3 kali.. syukur..
2. Cek komisen yang mencecah puluhan ribu.. saya pernah mendapat cek dalam sebulan RM 21 ribu dan sangat sangat teruja.. dan saya terus boleh membantu diri sendiri untuk urusan kewangan
3. Hantar mak ayah ke Makkah.. alhamdulillah.. sasaran melunaskan bayaran tabung haji telah berjaya saya buat.. dan kini saya menunggu pihak tabung haji menerima ayah dan mak saya ke tanah suci..
4. Anugerah didalam tupperware.. iaitu rainbow award .. dan saya juga di berikan anugerah rank up.. AED dan ED.. syukur alhamdulillah.. anugerah yang sangat dinanti nantikan..
5. Kereta percuma iaitu Honda civic adalah hadiah aidilfitri 2014 yang sangat mengujakan.. bayangkan saya dapat free rm139k harga kereta dan setiap bulan dapat duit minyak.. OMG.. sangat awesome..
6. Hubungan silaturrahim.. hubungan kawan.. dan pelanggan menjadi kawan saya cukup ramai.. dan saya sangat mempunyai kenalan seluruh Malaysia..
Jadi.. bagi saya.. orang yang melihat kita sebelah mata dulu dulu.. sebenarnya.. dialah TIN KOSONG dan dia masih ditakuk yang sama.. tanpa perubahan..
Jadi mulai hari ini.. ini adalah cerita diari kehidupan saya dan saya harap anda terus bersama saya.. mana tahu boleh jadi downline saya.. dan sama sama berjaya..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang