Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, July 8, 2014

Jubliee 2014 : 5 sebab perlu hadir jubliee --> rahsia kejayaan saya dari jubliee

Salam ramadhan untuk semua..
Terpanggil utk bercerita tentang jubliee tahun ini.yang merupakan jublie kali ke 3 dan genap 4 tahun pada 28 ogos 2010 saya dilamar secara tak sengaja kedalam dunia tupperware dan sangat sedih.. kakak yang membawa saya tak dapat diselamatkan atas sebaba kurang info.. tapi tak apa lah.. benda dah sudah..

Saya bercerita pengalaman saya tentang jubliee.. sewaktu saya menyertai jublie yang pertama dulu.. saya hanya ada 5 orang sahaja.. dan sewaktu itu.. saya hanya mahukan untung dalam 500 sahaja sebulan dan melihat pendapatan mereka mencecah ribuan.. saya rasa mustahil utk dapat sebab saya kerje tupperware hanya sekadar part time dan sekadar suka suka..

Namun keseronokkan melanda bila melihat seorang demi seorang naik stage dan bersama sama trofi yang mereka pegang dan disitu mereka memberikan ucapan dan sangat sangat mengujakan bile mereka boleh berjaya dan kena tidak saya yang lebih DIVA dari mereka.. maaf.. terhover..

Dalam jublie.. ada dinner dan macam.macam acara.. yang sangat sangat mengujakan.. ada show dan ada training dan kata kata semangat.. bile tengok ramai yang rank up dan dapat award.. saya rasa sangat teruja dan saya berniat.. suatu hari nanti saya akan jadi seperti mereka.. hebat dan luar biasa..

Dan bila tahun 2013. Saya sendiri on stage dan dapat rank up sebagai AED.. semangat nak naik stage membuak buak dan saya menjulang trofi itu sebagai 1 lambang kejayaan.. alhamdulillah..  berkat sokongan semua.. saya berjaya juga. Inilah hadiah TEAM POWER kepada saya dan sangat sangat teruja teramat sangat bile ramai yang memberikan saya hadiah dan ingatan..

Jadi. Disinilah semangat saya bermula.. jika anda dah pergi jubliee anda akan rasai kehebatan dan penangannyer.. memang ia membuatkan kita rasa tak sabar nak rank up dan tak sabar nak jadi hebat dan berjaya.. jom.. labur RM225 anda untuk ke jubliee dan dapatkan rm10k team sales utk gala dinner yang ternyata hebat..

Jom..

Hubungi saya 0123993947

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang