Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, June 30, 2014

Katalog Tupperware Julai 2014 - Tupperware Malaysia Online - Team Power

Salam semua..
1 Julai 2014 tahun ini bermula dengan hari ke3 kita berpuasa. Terasa ramadhan tahun ini amat berbeza dengan tahun sebelumnya.. kerana 3 matlamat dalam kehidupan saya dah tercapai dan saua sangat berpuas hati dengan usaha gigih saya dan family team power yang nemberikan saya sumber pendapatan setiap bulan sehingga saya boleh mencapai 3 perkara ini..

1. Memasukkan penuh wang utk mak ayah saya memunaikan haji RM20k
2. Membeli rumah idaman mak saya iaitu dihadapan rumah kami.. umah kami number 7 dan saya berjaya membeli nombor 6. Syukur dengan deposit rm25k
3. Berjaya mendapatkan kereta kegemaran dan idaman saya iaitu honda CIVIC dan paling seronok.. saya memiliki kereta itu dengan PERCUMA.. saya sangat sangat teruja bila berjaya menjadi salah seorang car achievers.


Syukur sekali dipanjatkan kepada Allah.. atas izinnya saya dapat berada di rank ED dari AED dan dalam masa yang cukup pantas saya terus melangkah untuk menggenggam impian menjadi PD pertama tanpa stokis dan juga tanpa rank tinggi. Jumlah organisasi team power pun sudah mencecah RM500 ribu iaitu setengah juta yang mana agak mustahil bila difikirkan.. namun dengan semangat yang membara.. seluruh team power bersungguh sungguh.. untuk mencapainya..

Dikesempatan ini.. saya ingin mengucapkan terima kasih sekalung budi atas sumbang seluruh family team.power dan saya akan bersama sama anda untuk berjaya dan gemilang..

Disini
. Saya share katalog baru yang akan meletops dan saya yakin ia sangat kuar biasa dan mendapat sambutan.. yeahhhh

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang