Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Friday, May 9, 2014

Tupperware Malaysia : Ziarah Atok di Kampung Batu Pahat

Salam semua..

Alhamdulillah..  dah beberapa hari nie.. saya menerima banyak pertanyaan untuk menjadi ahli dan juga mahu menjadi ahli..
Syukur alhamdulillah..
Tak sia sia pengorbanan saya mencipta nama dan kepercayaan dan menempuhi onak duri.. dan kini saya nak sharing semuanyer kepada anda..

First sekali.. saya menerima ramai orang nak join team power tapi dah jadi ahli.. saya mohon maaf yer.. sebab anda kepunyaan organisasi lain. SayA musti hormat hak orang lain. Namun begitu saya boleh membantu dari sharing tips. Nak tracking memang tak dapat lah.. sebab sayaa tak leh tengok sales u olz. Jadi saya nak focus kat  team saya dan nak mereka berjaya seperti apa yang saya kecapi..


Seperti kelaziman.. saya membuat poster bagi tujuan sharing dengan team saya.. dan hari ini 
Banyak plak idea.. dan saya dah lama tak ke banyak stokis.. dan saya ke stokis highway utk pendaftaran keahlian dengan water filter dan ke srimpetaling utk beli katalog dan last ke stokis kelana jaya.. beli katalog dan pomegrante 2 set.. 12 botol.. alhamdulillah.. berhasil promosi kapsul delima yang hebat ini

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang