Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, May 5, 2014

Tupperware Malaysia : Award and recognition Team Power : sharing formula kejayaan

Salam semua..
Sudah menjadi amalan.. setiap bulan.. saya akan menyediakan pelbagau jenis hamper.. pendek kata.. abislah 1 gulung plastik wrapping.. hehheh
Setiap bulan saya buat perjumpaan dan asembly yang biasa diadakan dan impak dia sangat sangat berkesan.. dan di perjumpaan ini.. saya meraikan semua director saya yang datang dan kita sama sama merancang strategi utk pemasaran yang terbaik.
Saya yakin.. perjumpaan atau unit meeting dlm tupperware ini akan memberikan suntikan motivasi utk semua.. saya cuba memberikan yg terbaik utk menghargai downline.. dan saya sangat sangat teruja dengan kehaditan director tupperware saya yang sangat sangat komited
Disini saya nak berika  beberapa tips utk kita lebih focus dalam business yang kita ceburi iaitu berniaga tupperware..


TIPS FOCUS BERNIAGA TUPPERWARE

1. Hanya Tupperware sahaja produk yang dijual.
Dalam menjadi PAKAR dalam business ini.. kita tidak digalakkan untuk membuat lebih dari batang jualan.. contohny.. dah kita masuk dalam tupperware.. dan kita nak jugak jual produk tipuware.. ia sangat sangat menyebabkan kita tak focus..

2. Ada matlamat  dan sasaran jangka masa pendek..
Dalam menentukan hala tuju.. kita perlu menunjukkan sesuatu sasaran
. Iaitu apa yang kita mahu.  Dan seeloknya.. matlamat perlu jelas.... berapa sales yang kita nak.. recruite berapa orang dan apa yang kita nak dalam cek komisen. Berapa pendapatan yang kita mahu

3. Mengatur strategi yang bijak
Salam satu cara membeza kita yang berjaya dengan sebaliknya adalah strategi.. strategi yang diatur perlu melalui try n error dan oenambahnaikan selalu.. dan bile dapat sahaja formula kejayaan..  kita harus share dengan downline kita supaya dia pun berjaya.. itu lah sebenarnya cara yang paling hebat utk memindahkan kepakaran adalah melalui sharing..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang