Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, May 21, 2014

COD Tupperware Depan Rumah Saya - Sungai Way, Petaling Jaya. Tupperware Malaysia

Salam semua..
apa khabar ?

Cara  baru saya Bagi memudahkan Semua DOWNLINE Saya untuk mendapatkan barangan yang anda order, Sila order lebih awal dan saya akan ke stokis dan belikan barangan yang di Order dan seterusnya anda yang perlu datang DEPAN UMAH untuk membuat "DRIVE THRU". Kalau nak masuk Rumah pun boleh jer.. boleh cuci mata barangan lama yang limited edition sejak 4 tahun lepas. Ini bagi memudahkan anda yang tak sempat nak ke stokis dengan cara mewakilkan saya untuk pergi. Insyallah.. cara ini dapat memajukan Business anda juga !! Hubungi saya 012-399 3947. Setiap Hari Ada special GIFT dan macam macam hadiah untuk anda yang bertandang ke rumah saya.. JOM !! saya di Sungai Way, Petaling Jaya.

Bile datang umah saya.. boleh lah juga cuci mata tengok koleksi terbaik saya yang boleh dibeli dengan harga berpatutan. Barangan lama juga boleh dimiliki dengan kadar yang sangat realistik untuk dibeli.

Paling Penting.. setiap hari hadiah berbeza.. insyaallah.. saya akan siapkan minuman untuk anda yang hadir..

 antara hadiah yang saya tawarkan untuk anda..






No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang