Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, April 3, 2014

Tupperware Trainning - Coaching - Orientasi New Downline Team Power Tupperware Malaysia

salam semua..

hari ini saya update lagi.. entah kenapa.. rasa semangat gilerr..
bulan april nak pulun kaw kaw punya... untuk trip hujung tahun..
memang saya teruja bila mana semakin ramai yang ingin mengubah kehidupan mereka menjadi lebih baik dan menjalankan perniagaan ini..
dan TEAM POWER dah mencecah ke angka 4000 downline yang mana  satu kejayaan paling best dalam 3 tahun saya bersama Tupperware..

kali ini.. saya terus untuk mengekalkan rekod dengan melahirkan director baru yang mana mereka juga akan berjaya dan mencapai apa yang mereka inginkan..

inilah yang terjadi.. semakin mahir saya dalam bidang ini.. saya akan bongkarkan rahsia kejayaan kepada anda.. cuma kepada anda yang berminat sahaja..













ini adalah poster untuk minggu ini yang menarik minat untuk orang diluar join menjadi ahli dan bersama sama maju dalam menjana pendapatan..

2 comments:

NurSyazana Hanisah said...

Saya pun jadi ahli, buat sambilan je. Bolehlah ckit2. Banyak sgt orang jual tupperware.Online lg murah.
Harga ahli pulak tu. Camna nak untung kalau jual harga modal?

chean tp said...

nampak betul karisma org berjaya..

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang