Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, March 19, 2014

Tupperware Malaysia Online : Tips Rahsia Komisen RM20 ribu sebulan hanya Online Business MLM Tupperware

salam semua..
dalam kita bersuke ria.. ada juga rakan dan ahli keluarga kita sedang demam dan juga dalam keadaan yang tidak berapa sihat
semoga kita mendoakan agar mereka kembali sembuh..


Inilah Idola saya.. semangatnya dalam perniagaan dengan bakat yang dia ada.. ternyata membuahkan hasil.. Tahniah aflin..


Bulan ini saya nak lancarkan satu kempen.. JOM Ucap Tahniah.. JUT..
poster special untuk anda yang terlajak hebat dan membuatkan mata saya terbeliak bile tracking sales anda.. rata rata kemampuan luar biasa anda sangat mengujakan..


 Minggu ini banyak plak saya copy and paste poster ini.. sangat sangat mudah untuk minta butiran keahlian.. tak payah lagi saya nak susah susah mintak ic dan juga minta butiran diri ahli baru.. mudah kan.. !!



paling meletopppp kebabomm.. kempen CUCI rumah saya .. yang akan berlangsung hubung bulan ini.. dan kempen ini adalah kempen dimana siapa sahaja boleh datang dan melihat barang barang yang ada dirumah dengan harga yang sungguh berpatutan.. jomm!!!



ini poster yang mudah nak saya cerita.. tentang keahlian RM70 dan keahlian RM280.. bile mereka tengok poster ini.. sendiri faham.. dan dalam 10 orang yang masuk jadi ahli.. 9 daripadanya akan memilih tresure box.. sebab lebih berbaloi.. ahli RM70 pun free.. jimat kan..



siapa yang nak berjaya.. harus membuat kelainan pada dirinya dan tak boleh sama dengan orang lain.. walaupun barang yang diniagakan sama.. kaedah promosi yang dibuat haruslah lebih kreatif.. gunakan apa sahaja idea yang ada.. dan sangat sangat penting.. BEZA.. memang BERBEZA


 bulan ini.. saya berazam untuk mencapai sales RM500 ribu..  bulan januari saya pernah mencapai RM480k.. dan kali ini saya membuat come back.. semangat berkobar kobar makin menjadi jadi untuk mencari orang yang serius dalam berniaga


bulan ini.. laptop dan moto baru menjadi sasaran.. anda ??






4 poster yang saya buat ini dengan 4 warna yang berbeza.. pilih sahaja yang mana anda nak?...


 kempen rice dispenser pun dah datang lagi.. kali ini lebih murah dan hebat.. saya meramalkan.. team saya ramai yang akan dapat pool income .. insyallah.. chaiyokkkk



 senaman pagi seperti ini dapat melegakan stresss yang ada pada diri anda.. harus diingat.. senaman muka penting dalam menentukan keremajaan..







inilah kempen JUT untuk 4 orang yang berjaya.. Tahniah semuanya.. anda memeang hebat !!


gambar terakhir ini adalah gambar 3 tahun lepas dan gambar terkini.. gambar yang mengembalikan kenangan saya memulakan perniagaan,.. meneroka kemampuan diri dan mengutip hasil atas pelaburan 3 tahun lepas.. saya berharap ada dikalangan kita mengubah dan mencuba untuk berniaga..

mencuba adalah percuma !!


malam ini saya nak share something tentang perniagaan yang saya ceburi iaitu TUPPERWARE..

apakah rahsia yang membawa saya berjaya menubuhkan 1 team saya sendiri dan seterusnya melahirkan ramai usahawan Tupperware secara online dan berjaya..
dari cek komisen RM44 dan kini saya semakin mengorak langkah mendapat RM20 ribu sebulan..

alangkah indahnya.. jika anda yang memilikinya..??

3 tahun lepas.. saya berangan angan ini menjadi seperti "jesey" seorang perempuan cina yang menjadi orang kuat dalam advance sales.. saya perhatian caranya dan gayanya.. dan saya sedikit sebanyak menyelami.. apakah yang dikatakan.  kejayaan.. akhirnya saya dapat juga rahsianya..

saya mahu kongsikan kejayaan ini kepada rakan rakan dalam team POWER..

ada 5 Rahsia saya boleh sepantas kilat mendapat 4000 downline dalam masa 3 tahun.. dan mempunya 92 orang Director dan bergelar SED dengan pantas dan saya kira sayalah orang PERTAMA yang akan memecah tradisi.. Tanpa BCO atau stokis.. sama mampu menghasilkan jualan organisasi mencapai setengah JUTA dalam masa sebulan dan SED lelaki yang pertama di Malaysia yang mencapai SED dalam masa 3 tahun dan merupakan seorang lelaki ..

saya nak buktikan.. part time sahaja boleh mencapai gaji cek komisen sebanyak 30 ribu sebulan,.. dan saya nak buktikan yang LELAKI mampu juga berjaya seperti wanita dalam konteks kita kena gigih berusaha,,

jadi.. saya gariskan 5 RAHSIA.. Bagaimana saya BERJAYA



1. PK-KAD
2. BC-BH
3. RU-BB
4. PK-JUT
5. BJ-BKS

untuk anda yang nak tahu.. boleh berhubung terus dengan saya... 
012-3993947
Syamputra Razali

2 comments:

chean TP said...

sangat memberi inspirasi...

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Teruja tengok semangat dan komited tuan dalam bisnes tupperware. Saya pun ahli tupperware teruja untuk menjadi mcm tuan. Tolong bagi tunjuk ajar boleh?

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang