Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, January 27, 2014

Tupperware Team Power Challange : 3K3H - 3 Ribu 3 Hari - Tupperware Team Sales

Salam semua..

Asslammualaikum dan selamat pagi serta salam sejahtera.. Dengan ini saya mengumumkan "Barang siapa yang mempunyai team sales personal RM3k untuk 3 Hari.. anda (Director) bakal mendapat tanda hati dari saya..".. jadi pilihlah yang mana yang anda berkenan dan cabaran ini bermula saat ini (28 januari) sehingga 30 januari 2014. Semoga cabaran ini menjadi satu peluang menambahkan koleksi istimewa dalam dunia tupperware anda. Good Luck.

Itulah dia ayat dan promosi untuk cabaran 3 hari ini bermula 28 - 30 Januari 2014,
saya berbesar hati untuk memberikan semua ini .. ada 6 pilihan hadiah dan sangat sangat menarik bile mana anda berjaya dalam cabaran ini.. dan cabaran ini hanya terbuka kepada DIRECTOR  team power sahaja.. jadi kepada anda yang masih mencari - cari jalan nak jadi director.. boleh hubungi saya.. untuk mengetahui rahsia menjadi director..

Jom tengok pilihan hadiah dahulu yer..








jadik.. utnuk 68 orang Director saya.. boleh lah memilih yang mana satu anda nak... lepas tu berikan alamat dan saya akan post terus kedepan pintu rumah anda..

nak tahu tak strateginya..


1. Pakat dengan 5 downline.. seorang buat LEVEL 1 (RM500)
Anda mesti ada lebih 15 orang kan.. apa kata berikan cabaran pada 5 orang downline anda yang nak buat bisness ini.. dalam 15.. pasti ada 5 yang nak buat sales last minit.. memandangkan gaji pun dah masuk.. ye lah nak raya cina ini.. semua sibuk shopping.. tambah pulak ala ala bonus dah dapat. anda mesti boleh galakkan mereka untuk beli dalam RM500. paling best promosi leaflet bulan ini yang mana ada BEG PICnic tu sangat chantek.. pasti orang suke..


ini beg picnic.. RM158 sahaja semua set.. belum tolak 25% harga ahli lagik.. memang berbaloi..


inilah level yang sangat chantek dengan purple.. memang meletoppsss kan..





2. Daftar DIQ dan buat party dan corporate gift CNY



Anda mesti biasa dengar saya selalu cakap.. "mencuba adalah percuma kan.. memang betul.. kalau kita just cuba jer..  tak ada apa apa pun kerugiaan.. malah.. kita semakin kuat semangat dan tak ada pun kita menanggung apa apa.. dapat pengalaman.. dan penat jerih tu sebagai satu iktibar untuk kita cari solusi bagi mencapainya..

cara paling best adalah dengan mencari corporate gift.. sempena CNY raya cina ni.. mereka mesti nak bagi hadiah dan macam macam kita leh carik.. nak atau tidak sahaja.. pokoknya.. kita kena sentiasa mencari peluang dan memanfaatkan apa sahaja depan mata dan belakang mata.. sekeliling kita penuh peluang yang perlu direbut.. kalau kita tak nak rebut... siapa yang akan rebut?.. pastinya ramai yang menanti.. so.. jangan lepaskan peluang..



3. Promosi Cookies CNY
Anda mesti rasa seronok kan kalau dapat satu hadiah yang ada biskut yang sedap.. serius saya cakap..
set cookies yang raya cina ini sangat sedap.. ada 2 jenis.. almond dan krismis.. memang memukau rasa..

saya jual cookies nie pun dah nak dekat 500 set dah.. sangat mudah.. sebab jual sekali 10 set.. memang untung...

kalau u olz boleh promote 3 set.. ala ala 30 box.. dah dapat RM3000 dah.. dah boleh qualified dah.. ingat.. bukan buat sorang2.. buat dalam team.. kalau sendiri nak pulun.. memang tak dapat lah nak habiskan.. duit gaji yang melayang.. jadi kena smart dan sangat sangat bijak membuat keputusan yer...



4. Promote 1 orang beli Water filter



Anda mesti seronok kalau ada seorang yang nak beli water filter.. senang citer..
harus 1 bulan ada orang.. dah dapat RM6k sales..


5. Promote 1 orang beli full set inspire cookware





mohon izin.. wan kamarina.. a.k.a koleksi bulan bintang sebab promote gambar u yang meletops ini..


Anda mesti suke kalau bile buat party.. ada yang nak beli full set.. harus kita tersenyum lebar..











cabaran sudah bermula..
jom sertai kami..

hubungi saya untuk menjadi ahli TEAM POWER..

012-3993947
Syamputra Razali









No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang