Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, January 28, 2014

Team Sales 0.5 Juta - Bulan Januari 2014 - Tupperware Team PowerSyukur Alhamdulillah.. Sasaran Setengah JUTA Organization Team Sales TEAM POWER sangat hampir.. Berbaki beberapa hari.. saya sangat sangat berasa bersyukur kepada Allah kerana mempertemukan saya dengan 3000 rakan niaga dalam 1 family team iaitu TEAM POWER. Jutaan Tahniah dan syabas saya tujukan kepada semua 68 Director saya yang bertungkus lumus menjayakan misi hebat ini. sesungguhnya tiada yang mustahil dalam mencipta kejayaan. Kejayaan ini adalah kejayaan semua dan saya berharap akan dapat membantu ANDA yang diluar sana untuk berjaya seperti kami. Hubungi mana mana wakil TEAM POWER yang anda kenali dan JOM daftar sebagai rakan niaga kami. ANDA yang kami cari !!.. Hubungi kami segera.. --

Salam semua

inilah promo saya tentang kejayaan TEAM POWER bulan Januari 2014. Setiap bulan bakal mempunyai sesuatu yang menarik.. dan bulan januari juga bakal melahirkan 3 orang 5 star yang hebat luar biasa dari team power.. menjadikan jumlah 5 star dalam team power adalah 4 orang selepas m'clong mendapat yang pertama...


bile sebut JUTA.. kita membayangkan duit indonesia yang hampir ketiadaan nilai kerana nilai jutaan menghampiri ratusan sahaja duit Malaysia.. namun.. bile sebut RM.. dalam Juta.. kita membayangkan.. sesuatu yang diluar jangkaan.. bayangkan.. permulaan dalam kehidupan saya cuma RM70 ringgit modal menjadi ahli.. dan kini berkembang menjadi jutaan jualan..

inilah dia  Multi Level.. yang mana sistem pemasaran yang mempunyai rahsia yang tersendiri.. dan ia sangat adil dan bukan sistem piramid yang mana.. orang yang duduk ditempat paling atas akan dapat merasai habuan keuntungan hasil dari ratusan lapisan yang ada.. tetapi didalam tupperware guna 3 lapisan genarasi sahaja dan bila mencapai tahap atau rangking yang lebih tinggi.. kita diberikan keistimewaan untuk mendapat keuntungan hasil jualan rakan niaga pada 4-5 lapisan dibawah.. proses untuk mendapat keuntungan ini saya akan cerita dan kupas bila mana anda membuat temujanji dengan saya..

walau apa pun.. saya sangat sangat sangat berbangga mempunya rakan niaga.. seramai 3000 orang diseluruh Malaysia dan komitmen 68 orang Director yang hebat.. inilah kekuatan saya.. dimana .. mereka pun bersemangat dan sangat sangat mempunyai tahap kesungguhan yang luar biasa.. tahniah semua..

semoga anda yang terdorong untuk memulakan perniagaan... menghubungi saya untuk kita berbincang dan berkongsi strategi..No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang