Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Saturday, December 7, 2013

Executive Conference 2013 - Malaysia Tupperware Leader - Grand Hayyat Hotel

Salam
cukup 3 hari saya berada di executive conference se Malaysia.. tahun nie HQ buat 2 kali.. bulan april dan bulan disember. tujuan conference yang dihadiri oleh AED rank dan keatas adalah nak sampai amanat dan juga info terbaru.. dan specialnyer untuk kali ini, adalah perpindahan kuasa managing director dari david wong kepada Ying..

sedih dan sebak jugak sebenarnya bile tengok david wong bersara.. bagi saya.. sepanjang dia mengendalikan tupperware.. dialah inspirasi saya. orangnya sopan dan lembut serta baik budi bahasa. kalau saya on stage.. pasti dia akan peluk saya kuat kuat. begitu akrab david yang cukup memberi makna dalam perjuangan tupperware saya..

hari pertama,..

dalam conference .. hari pertama kena awal.. saya memang datang awal.. 7.30 dah sampai.. padahal bukak 8.00. dan pintu masuk start 9.00 dibuka.. jadi dipesisiran coridor depan dewa tu.. memang boleh sarapan sepuasnya.. asyik makan je saya.. hahahhaha

hari pertama memang dah nampak dah.. hamper sikit punya banyak.. mesti dia akan bagi kat kategori % sales growth.. dan bermula 20% sehingga paling atas..

memang jenuh nak menunggu.. sebab masing masing dapat 20-50% sales growth.. memang menakjubkan.. dan lebih menakjubkan.. saya dapat TOP 5 dan diumumkan dapat 301% increasing dari januari 2012 - oktober 2012 dan di bandingkan dengan sales januari 2013 - okt 2013.. syukur sangat dapat terpiih antara yang TOP.. dan inilah dia berkat komitmen TEAM POWER yang sangat sangat hebat

so.. macam biasalah.. ucapan CONGRAT.. memang senantiasa ada.. dan inilah Tupperware.. support each others.. memang duduk dalam satu bumbung ADVANCE SALES yang memang hebat dan asyik menggondol anugerah je sepanjang tahun... bangga  jugak TEAM POWER bawah advance sales yang digeruni...

hari kedua

memang sangat tak sangka.. hari kedua pun dapat hadiah lagik.. kali ini lebih meletop sebab hadiah tu sebab sales dan ordering consultant melebihi 100 orangdan sales lebih 125k

memang kali ini.. saya mendahului semua penerima.. yer lah.. bulan disember mencatatkan RM369k sales organization saya.. syukur sangat sangat

hari ketiga

lokasi dah berubah kke HQ tupperware kat subang jaya. bangun tido dari shah alam .. terus lalu jalan baru.. konon kononnya nak cepat.. last last lambat jugak.. heheh
orang dah start dah activiti grab and go.. memang best... b oleh amek je mana tupperware yang disukai.. heheheh

memang tak sia sia 3 hari nie berkampung.. dan sangat sangat banyak info dan motivasi yang diterima...

thanks tupperware

 sebelum tu saya nak tunjuk payung yang bakal dimenangi oleh TOP 3 recruit paling banyak..

 sempat pulak kuar paper.. metro.. gambar kejayaan pertandingan sajak tempoh hari..


 inilah nama saya mendahulu senarai penerima anugerah sales lebih 125.. yang mana saya dan team power menghasilkan 369 ribu

 memang best bergambar dengan mereka..



 disebakan tak bawak baju extra.. beli je baju kat marks and spencers.. price tag tak yah tengok.. amek sahaja..

 mereka buat program yang on time dan sangat berfaedah..

 sempat nak cari lelaki leaki join bisness ini..

 lounching anugerah bulan disember 2013.. 3 kategori..


 baru 3 hari.. team sales dah RM77 ribu.. syukur..


 gala dinner yang touching


 bersalam dengan ala ala mat sales nie.. dia kata "GREAT JOB !!!".. teruja aku...

 masih sempat nak fikir nak buat kelas buat kek.. hahahah


pagi pagi tengok.. baru 4 hari dah dapat 1000.. komisen.. syukur...


 peluklah hadiah hamper tu sekuatnya .. best dan puas..


 posing kat KLCC..  main beli je ikut suke.. macam orang kaya plak rasanya..


 hamper yang menarik da boom gituew..

 hari pertama.. semangat sangat.. tengah tengah plak tu..

.
 hadiah hamper untuk myvi kesayanganku yang banyak  berjasa..














 

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang