Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, November 27, 2013

Perkhidmatan Menyediakan Hamper Tupperware secara Online - Tupperware Online

salam semua..



saya sangat sangat teruja sebab sekarang dah banyak sangat plak.. tempahan hamper tupperware.. dari harga RM30 sehingga RM300.. saya buat.. memang sangat sangat seronok..
memang wrapping ni memerlukan seni.. dan saya praktise dan akhirnya berjaya..

jom tengok bahan bahan menyiapkan hamper..


inilah pakar membuat hamper.. hyqal.. memang hasil tangannyer menakjubkan..



pastikan stok ada dalam keadaan baik








sebelum di wrappingkan.. amek gambar dulu.. hehehe



ini contoh hamper orang kawen dan hari keluarga.. memang menangis orang.. sebab murah giler..


inilah STEP untuk membuat HAMPER



borong tupperware



matchingkan dulu

posing dulu




ikutlah harga yang berpatutan... jangan murah sangat plak..



bawak kete kat gelanggang yang besar

buat lah dalam suasana yang harmoni



hantar ke customer..

mudah kan..

orang kata.. nak cari rezeki kena gigih !!

sesambil tu.. saya boleh share tips..

inilah 5 SEBAB kenapa harus pilih TEAM POWER sebagai TEAM Tupperware anda..

1. Komited 
Kami sangat mementingkan silaturrahim didalam team. kerjasama dan kerja kuat secara bersorangan memang sangat tak best. kita mahukan antara satu sama lain.. support motivasi dan sama sama komited untuk buat bersama sama dalam satu team dan inilah rukun damai yang menyebabkan sales TEAM POWER dah mencecah RM200 ribu pada bulan Mei 2013. Konsep komited dalam bisness memang diamalkan mestipun hampir 90% dari team power semua mempunya kerja tetap dan ada kerjaya yang tersendiri. walau bagaimanapun mereka tetap komited pergi ke unit meeting tupperware dan juga membuat promosi jualan serta party..




2. Konsep Sharing

 Kami sangat mengutamakan perkongsian strategi dan tips secara berkumpulan. kami mempunyai what apps dan inilah yang menjadikan TEAM kami special dan konsep sharing ini bukan sahaja kearah perkongsian strategi tupperware tetapi kami juga  berkongsi kisah sedih dan pilu jika berlaku kecelakaan dan musibah..  sharing juga tentang info dan berita terkini tentang apa sahaja. kami mempunyai ramalan tentang hot item jika keluar sahaja katalog.

3. Kreatif

 Kami sangat menggalakkan usaha kreatif dalam membuat marketing dan strategi. kami mengiktiraf mereka yang membuat perubahan kecil dalam team seperti mengadakan party.. recohnition, roadshow dan macam macam lagi. kreatif dalam penciptaan poster juga memberikan kami lain dari yang lain.. sesungguhnya.. kami sangat inovasi dalam perniagaan di internet.


4. Ketelusan

 Kami sangat telus dalam menyampaikan maklumat dan info.. kami tak mahu berselindung soal komisen dan diskaun.. kami telus agar apa yang kami buat seperti startegi menjadi DIRECTOR dilihat mudah dan telus. ketelusan kami terhadap cara mendapatkan komisen memberi peluang kepada semua untuk belajar dan menyertai team kami.. telus itu kejujuran dan kejujuran itu adalah rahsia kejayaan TEAM power..


5. Kasih Sayang

 Kami sangat menitikberatkan kasih sayang sesama ahli keluarga.. support dengan motivasi sesama ahli dan kami sayang antara satu sama lain. jika ada berlaku sesuatu.. kami support mereka dan sangat menganggap mereka adek beradik. kasih sayang ini dicerminkan dengan setiap bulan akan diadakan recognition untuk mereka yang capai target..









No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang