Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, October 17, 2013

Tupperware Malaysia : Award Tupperware untuk Best Blogger Tupperware di Malaysia

Salam semua..
kali ini.. saya dah rasa sangat seronok sebab dah ada kesedaran pada semua family team power tentang peri pentingnya ada blog untuk perniagaan Tupperware ONLINE..
maka.. saya nak melancarkan satu anugerah untuk mereka yang gigih UPDATE blog Tupperware Malaysia sehingga blog nyer memasuki ranking 10 terbaik dan terbanyak Hits untuk agen pencarian Google.com.


jadi.. inilah peluang anda nak memasuki carta 10 blog terbaik dan siapa yang mendapat hit terbanyak oada malam 1 november 2013.. bakal menerima 1 hadiah special dari saya..
harussss memilikinya..




paling membanggakan.. minggu ini adalah separuh bulan dan ramai dah director team power sudah memasuki club 10k.. dan dari 50 director team power.. 15 orang dah pun memasuki senarai director yang menghasilkan team sales lebih 10 k.. tahniah semua..


.Bulan lepas.. saya dah mewujudkan 1 poster yang terbaru dan seterusnya seperti ini yang menunjukkan HALL of Fame .. director yang cemerlang dan hebat untuk bulan itu.. TOP 5 akan menerima sesuatu yang bermakna dan pastinya luar biasa.. untuk bulan september.. 1st ranking dimenangi oleh zalilasyam.. Tahniah yer..




.Lantas.. saya terus melancarkan kempen daftar DIQ yang mana setiap director dikehendaki mendaftar diqnya dan memastikan diq tersebut berjaya menjadi director.. dan inilah lah rangkaian dan semakin ramai diq kita.. potensi yang besar dalam melahirkan director..




ini saya saja saja je.. dok menghimpunkan gambar saya.. tetibe je.. ada 1 gambar tersesat.. tak perasan plak saya...

inilah dia.. ranking terkini sehingga jam 1 ptg 17 hb oktober 2013
sangat mengejutkan.. 6 dari 10 blog adalah  dari TEAM POWER..

TOP 10 terkini!!! Carian blog "Tupperware Malaysia"1) tupperwarebrandsmalaysia.blogspot.com2) catalogtupperware.blogspot.com3) tupperwarebuck.blogspot.com4) eldiyza-collection.blogspot.com5) tupperwaremalaysiasale.blogspot.com6) jomtapauweh.blogspot.com7) tupperwaremalaysiaku.blogspot.com8 ) thetupperware.blogspot.com9) tupperware1malaysia.blogspot.com10) afilzahsonlineshop.blogspot.com

yang team power punya adalah


1) http://tupperwarebrandsmalaysia.blogspot.com







3) http://tupperwarebuck.blogspot.com






 5) http://tupperwaremalaysiasale.blogspot.com



6)  http://jomtapauweh.blogspot.com




7) http://tupperwaremalaysiaku.blogspot.com



9)  http://tupperware1malaysia.blogspot.com





marilah bercerita sedikit tentang kepentingan blog..




1 comment:

yoshitaka nobuhito said...

menarik...anyone in Kuantan?

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang