Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Monday, October 21, 2013

Katalog Tupperware Malaysia Online : Clerance stok Tupperware Limited yang dulu - dulu

salam semua..
saya mengucapkan terima kasih sebab anda sudi singgah dan membaca coretan saya sebagi seorang pencinta Tupperware..
untuk pengetahuan tuan -tuan dan puan puan..
bulan disember ini maka genaplah saya menjadi director selama 3 tahun.. dan saya akan mengadakan hari clerance terbesar sekali di rumah baru saya di alam budiman shah alam..
alamat akan ditentukan nanti..
saya mohon sesiapa yang ingin hadir.. sila komen diruangan di bawah ini dan click bahagian follow blog saya untuk mendapat keistimewaan untuk barang saya akan clear kan..

saya pasti anda akan pengsan bile saya menjual barang di rumah saya.. ala ala party sambil meng CLEARkanbarangan yang hampir 3 tahun saya simpan..

pastinya barang yang anda tak pernah jumpa..
OMG OMG/.. harus kan..

ini lah contoh.. barang nyer..








































































4 comments:

Anonymous said...

bestnye tgk, Abg Syam!! <3

Tupperware Online Malaysia said...

kalau best.. harus join masuk team power

Anonymous said...

en syam nak tanye ade lg tak barang2 yg nak buat clearance ni?...bru prasan post ni..sedey..byk barang yg sy sgt minat

Anonymous said...

dah join jadi member, tapi sgt sedey koz leaflet kat Kuching nie, sentiasa habis eventhough 1st day edar. Nak beli stok selalu aje takde. Nak kumpul byk2 beli dr sana, xckp RM1k la pulak...

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang