Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, September 29, 2013

Katalog Tupperware Malaysia Oktober 2013 - Hebat, Luar Biasa

salam semua..
inilah... Katalog untuk Bulan Oktober .. bermula esok..

tapi paling berdebar adalah hujung minggu ini,. nak bersajak kat kelantan.. dengan puisi TOK JANGGUT..
harap puisi ini membawa tuah..

Tok Janggut
Rahimidin Zahari

Kuharung sungai kususur bukit tujuh gua yang silam
aku murba perkasa kautuduh penderhaka celaka

Aku tak pandai berselindung dengan tembang dan senandung
suaraku tak mungkin semerdu seruling

Aku tak rela tanah darahku diinjak dijajah
aku tak rela hasil bumiku dicantas dipulas
aku tak rela Melayu bangsaku dipandirkadukkan
aku tak rela Islam agamaku disendatemehkan

Tok Janggut Haji Mat Hassan namaku
tujuh lapis langit terpikul di bahu
tujuh lapis bumi tercengkam di kaki

Aku pulang dari tanah Makkah yang putih dan suci
ingin kulihat tanah darahku tanpa penjajah

Kubaca Jamaluddin Al-Afghani, kuhafal reformis Muhammad Abduh
dan kugenggam ideologi Rashid Redha

Tok Janggut Haji Mat Hassan namaku
anak Kelantan kelahiran Pasir Puteh
Kampung Saring mahupun Jeram
adalah padang permainanku
adalah gelanggang silat
tempat aku memperlimaukan diri

Aku pulang dengan siap sedia asal mula
sebagai lelaki anak jantan perkasa
aku siap sedia menitiskn darah ke ranting cempaka
ini tanah darahku, tak akan kurela kaukikis habis
kuoleng mangkuk mimpi para tiran
inilah nafasku angin bergugus menyebarkan tandus
dan, nah! darah matahariku akan terpercik ke tanah Pasir Puteh

Ringkik angin topan, sedialah kau
akan kuamuk kugetus kantung nyawamu
kalaupun aku mati di tangan bangsaku
aku mati sebagai pembela sejati

Mutiara tetap mutiara
meskipun terpendam
di perut tiram
jauh pada dasar lautan!






jom lah mencuci mata dengan katalog baru ini..















untuk dapatkan 25% diskaun... JOM jadi ahli...




Anda sudah tentu mencari - cari perkara berikut :
1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
2. Nak cari duit poket / side income
3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
5. Pakar dalam business

JAWAPNNYA adalah :

KAMI memenuhi semua perkara yang anda cari


1. Business apa yang paling sesuai untuk ONLINE
Tupperware - kerana produk tupperware telah dikenali umum dan tidak susah dan payah kita nak explain kehebatannya yang ternyata HEBAT dan luar biasa. Produk tupperware berbeza beza mengikut katalog dan ini memberi peluang kita untuk mendapatkan pembeli yang sama ataupun yang baru untuk membeli. kepelbagaian produk tupperware tidak terlalu banyak sehingga sukar ingin membeli. Fokus setiap bulan adalah 2-3 item sahaja yang cukup istimewa.

2. Nak cari duit poket / side income
 Tupperware - melalui business Tupperware, potensi untuk mendapat komisen dan untung adalah terbuka luas. cara pengiraan komisen pun jelas dan transperance. tak selindung .. memang siapa yang beli dengan ahli di stokis dapat 25% dan anda perlu ingat juga, 3% - 8% komisen dalam bentuk cek.. kesimpulannya lebih dari 30% sebenarnya diskaun yang kita dapat.. tapi jangan lah anda nak mintak 30%.. apa yang kami nak makan.. 25% pun dah untung apa.. dan setiap bulan jika anda terus berusaha.. memang boleh mencapai angka 5-10k sebulan.. memang terbukti !!.. tapi jangan lah baru sebulan nak masuk terus nak 10k.. kena usaha dari bawah.. kita ini bukan business yang hari ini masuk esok dapat JUTA juta.. ini business yang memerlukan kesabaran dan pembinaan rangkaian. dan berkat kegigihan .. dalam masa 2 tahun sahaja.. saya mempunya lebih 1300 downline seluruh Malaysia..

3. Mencari TEAM yang supportive dan bersemangat
 Tupperware TEAM POWER - itulah jawapannya, saya membina rangkaian team power ini dengan kaseh sayang dan penuh kawalan emosi.. yang mana yang serius dan ingin berkembang saya berikan fokus dan semangat. mana yang masih belum bermotivasi.. saya berikan kata kata peransang dan semestinya.. saya SENDIRI sangat positif dan sangat bermotivasi dalam business ini. dan sedia maklum, saya akan sahut cabaran yang mana membuktikan bukan sahaja perempuan yang boleh berjaya dalam perniagaan bekas makanan atau tupperware.. tetapi saya juga ada hak dan peluang sebab rezeki itu datang kita kita berusaha dan jujur dalam perniagaan. setiap perkara yang dilakukan harus ikhlas dan perlu mengambil kira soal perasaan kerana kita deals with people that have emosion..

4. Tempat mengadu jika mengalami kesusahan
 Tupperware TEAM lah tempatnya.. kami membangunkan facebook group "TEAM POWER" untuk berkongsi strategi dan kami senantiasa keep in Touch dalam what apps yang sememangnya medan untuk kita terus mendapatkan maklumatan dan peransang. tradisi TEAM power adalah membuat "welcoming greeting" kepada siapa sahaja yang baru menyertai team power. kami juga senantiasa PROTECT rakan team power  yang lain yang berdepan dengan masalah.

5. Pakar dalam business

 Tupperware TEAM POWER lah tempatnya. kami bukannya terlalu lama didalam dunia tupperware tetapi ilmu dan sikap ingin tahu kami membuatkan kami seakan lebih dari 30 tahun dalam industri Tupperware. maka itu, usia anda bukan penghalang.. walaupun baru menceburi.. jika rajin explore dan belajar.. pastinya kita akan mahir dan menjadi PAKAR dalam Business Tupperware ini..










 Oleh yang demikian..
Buatlah keputusan untuk sertai team kami
TEAM yang PERTAMA di Malaysia yang bergerak secara kumpulan dan sangat AKTIF dalam Industri Tupperware ini..
Jom daftar ahli dengan kami.. TEAM POWER



 Terima kasih
Syamputra Razali











No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang