Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, September 3, 2013

Katalog tupperware Malaysia di mana mana

Salam semua..

Bile sebut katalog.m.emang mahal orang kata rm1.00 tetapi kalau beli 10 buku dapat rm 6.00 sahaja. Dan saya nak bongkar saya perkara.. iaitu kalau kita beli 200 buku dengan harga rm120.00 kita akan dapat beli level gift dengan harga rm11.80 dan rm15.50.. sangat berbaloi..

Kali ini saya nak beritahu.. ramai betul orang yang masuk bianes nie dan dia akan cakap beberapa alasan contohnya..
1. Susah nak jual.. tupperware mahal
2. Susah nak cari orang.. semua dah jadi ahli
3. Susah nak ke stokis

Semua bermula dengan SUSAH.. so.. akhirnya memang lah susah sebab mulot kita nie kekadang manis.. kekadang masin.. sebab kita mendoakan sesuatu yang tak baik dan Allah memakbulkannyer..

Saya dulu pun berfikiran macam tu.. sebab anggap tupperware nie mahal dan kita bile dah tahu harga tupperware sebenarnya sangat murah.. seerti plastik biasa.. so.. apa yg nak dialasankan..

Alsan kedua iaitu alasan susab nak cari orang.. OMG.. punya la ramai orang.. kalau kita duduk kat hujung kampung pun.. masih boleh cari orang.. cuma kita kena bagitahu yang kita nie ada buat bisness tupperware.. kalau nama kita selalu syamputra razali.. tak salah letak.. TUPPERWARE SYAMPUTRA RAZALI.. dan kalau lebih bagus.. letak.nama team power supaya ia lebih meyakinkan.. so letak TUPPERWARE SYAMPUTRA RAZALI TP. ia lebih bagus kan..

Alasan ke3 tentang susah nak ke stokis.. memang alasan yang jadikan org tu ditempatnye.. sebab kalau di bergwluman ngan stokis.. dia akan tahu tentan selok belok nak rancang pembelian.. so.. orang yg rajin g stokis.. ada potensi utk berjaya..

disamping itu disini saya nak beri tahu yang katalog ini adalah 
KEDAI kita yang mana.. kedai yang boleh dibawa kemana mana..


didalam ..  kit beg tu.. harus masukkan katalog.. masuklah 3 buku ke.. agar kedai kita boleh kemana mana..

setiap kit beg harus dichantekkan dengan extra gift dan kita harus menjadikan sesuatu yang bermakna pada downline kita..

inilah aishah yang banyak membantu saya dalam mendaftarkan ahli.. sekali sekala meraikan dia..

inilah orang kuat di kayangan.. akmar.. dia ini adalah tonggak kejayaan saya.. senantiasa bertindak adil pada pelanggan stokis yang hadir..


apa lagi.. bergambar sebelah 10 kotak yang tak muat nak masuk kereta.. 


kotak yang menunggu masa nak dijual.. jual dalam kotak yer..

sebelum mengedarkan katalog.. eloklah cop dahulu nama kedai kita.. nanti kedai tak bertuan pulak..

inilah hasil mengedarkan katalog..  siapa nak?




No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang