Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, August 6, 2013

Tuperware Bulan Julai 2013 - Team Power Cipta Rekod Diluar Jangkaan

Salam semua..
Hari nie lain sikit cara saya berblogla. bukan pakai laptob lagi.. tapi pakai je hset.. sama jugak.. lagi senang terus director boleh menulis.. alhamdulillah.. sangat seronok.. Note 2 nie memang patutnya dah boleh buat blog.. bile terbaring baru boleh menulis blog..

Utk pengetahuan anda.. saya baru sahaja dok pulang dari berbuka puasa ngan family.. first time bulan puasa buka kat luar.. ala ala tukar angin sikit..

Bulan julai memang menyaksikan 1 rekod paling baru.. saya bukan nak takbur.. tapi saya sangat kagum dan bangga dengan ahli family team power  yang bersungguh sungguh mencipta kejayaan..

Boleh dikatakan hampir semua 35 director team power.. buat sales lebih dari 3000 ringgit..  dan toyal organization sales adalah RM329K lebih kurang.. syukur sangat.

Dahulu bile dalam asembly.. shireen umumkan masniyati dapat 200k.. bilan main lagi hadiah diberikan.. dan saya memang kagum dengan kejayaan dia.. dan kini.. saya punya team dah lepas 300k.. walaupun hanya michele sahaja yang hargai.. namun.. tak pe la.. saya faham.. saya harus buat 1 juta.. sebab di advanve sales.. 300k sesuatu yang biasa.. hehejjej. Harus bulan depan 400k

What ever la.. biarlah saya tak di recognize oleh sapa sapa.. tapi saya harus ingat semua downline saya dan beri something utk mereka dan mereka nadi saya sehingga sales saya mencwcah rm320k.. dan komisen bulan julai adalah lebih RM11000.00

Dan bile dah banyak dpt komisen tu.. saya try nak berikan semua hadiah yg setimpal.. tu sebab saya lancarkan cash reward team power..

Dan saya melancarkan cash reward mereka yg dapat melahirkan director utk dpt rm100 dan fast track dapat rm200. Memang berbaloi sebenarnyer.. dan cabaran ini bulan ogos sahaja dan september.. dan ini membantu director utk dpt ke macau..

Semoga cabaran cash reward ini memberi peluang director rank up dan team power mencapai 50 director pada disember 2013. Sama sama kita doakan..


Ini cabaran buat blog.. dan blog menarik dapat condimate
Ampaw 
ini untuk Director yang melahirka  director..
Alhamdulillah.. duit raya dari tupperware.. tq tupperware
Inilah geng team.power sebahagiannyer yang hadir ke jubliee..
Cabaran ini utk director baru...


Inilah big family saya.. makan kat luar sekali sekala.. best jugak..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang