Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, August 20, 2013

Katalog Tupperware Ogos dan Komisen Tupperware Bulan Julai 2013

salam semua..

Malam ini terlalu dingin dan sunyi sehingga kata jemari saya laju memintal abjab abjab pada kekunci laptob..
cewahhh.. bersastera plak saya.. hasil dari saya letakkan cek saya.. memang berduyun orang bertanya.. tentang rahsia saya..


Sebetulnya.. saya sangat sangat bimbang kalau upload cek komisen bulan julai 2013. Bimbang orang kata berlagak.. orang kata riak.. takbur.. macam macam lagi.. tapi setelah memikirkan tentang saya perlu BANTU anda diluar sana yang barangkaliperlu diBANTU untuk menjana pendapatan.. saya tekad untuk berbangga dengan pencapaian saya tak sampai 3 tahun saya join bisness TUPPERWARE ini.. saya boleh memiliki pendapatan RM11831.31 dalam masa sebulan. FIKIRKAN BOLEH.. hubungi saya whats app 0123993947 dan saya share caranya..





inilah ayat yang saya gunakan dan gambar yang saya paparkan..
memang siapa saya.. seorang LELAKI yang pada mulanya.. cuba nak nolong kakaknyer.. telah terus serius dan melabarkan sayap.. sehingga tahap ini..   



SEMUA angka yang ada pada cek tu.. adalah sumbangan dari semua AHLI TEAM POWER.. walaupun pembeliannyer RM1 ringgit.. tetap memberi sumbangan.. dan saya memohon agar anda juga bersama saya berjaya.. FOKUS dan punya cita cita.. serius dan senantiasa POSITIF.. saya bertuah memiliki pasukan bisness dengan partner business iaitu director saya yang sangat hebat dan luar biasa.. TERIMA KASIH kalian.. masa dapat cek nie.. rasa sebak sebab memang tak sangka.. dapat komisen sebanyak itu dan saya sayang downline saya... muahhh



itulah antara bait bait yang saya balas antara comment saya dalam paparan gambar tu.. cepat dan sangat laju orang PM saya.. waw..

memang kebanyakkan orang mahukan BUKTI dan saya seperti 3 tahun lepas hanya berjaya mendapat RM44.40 sahaja komisen setelah 3 bulan join tupperware.. tak ada orang nak bantu saya.. dan akhirnya saya bertemu dengan guru guru saya.. yang bukan dari organisasi saya.. dan mengajar sehingga saya berjaya ini..

kini.. saya sangat sangat bersyukur.. apabila usaha keras dan gigih saya setiap hari membuah kan hasil dan saya berbangga dengan ramai downline saya juga berjaya dengan apa yang mereka dapat,..
alhamdulillah.. mereka lah nadi saya.. dan saya sangat sangat berterima kasih pada mereka..

dan setelah saya menyelurusi perjalanan hidup saya sepanjang saya menjadi usahawan Tupperware.. saya dapat lihat.. cara orang berjaya dan cara saya bermula dan menjalankan pernigaan ini..
disini.. saya nak share TIPS sikit.. kalau nak tahu mendalam.. kena JOIN lah dulu

bukan susah pun nak join.,.




inilah caranyer..

kali ini saya nak share buat julung julung kalinya.. bagaimana saya boleh dapat cek bernilai RM11800 itu..

namun.. saya nak ajak anda ke TAKLIMAT ringkas yang saya akan buat di lokasi ini

 

anda yang ada kelapangan.. boleh berinama pada number yang tertera yer..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang