Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Thursday, July 11, 2013

Tupperware Asia Pacific MACAU Conference 2014

Salam semua..
Apa khabar anda semua yang sudi mengunjungi.. blog..
entry kali ini saya sangat sangat teruja bile mana nak cerita Tupperware dah pun membuka peluang untuk seluruh Director seluruh Malaysia untuk ke Trip Tupperware yang 3 tahun sekali ini..
Last saya pergi masa di Beijing.. masa tu saya  baru sahaja jadi Director dan saya dah hasilkan RM65 dalam masa 1 bulan dan menghasilkan 3 director sekali gus..
memang saya terus loncat ke 3 star director dan sangat sangat rasa seronok bile dapat ke Beijing dengan FREE dan poket money..
alhamdulillah.. dan itulah negara paling jauh saya pernah pergi..
syukur hampir seminggu dan saya bawak pulak duit dari simpanan saya jadi jurugambar sebanyak RM6 ribu..
memang habisss saya shopping ala ala tak ingat dunia..

inilah kenangan masa saya 1st time ke beijing untuk asia pacific conference di china..


 posing bersama geng nutrimetic dari new zeland

 team Malaysia, Advance sales.. bawa satu bas ke Beijing.. hebat kan..

 yang ini.. member member ronggeng saya.. heppy sangat pergi ke istana maharaja..

posing dengan negara mana ntah mat salleh nie. heheh

 perarakkan Masuk Sifu saya dan delegation Malaysia yang meletopppps
orang korea nie.. terpinga pinga tengok Lelaki Malayu.. ala ala hairan sangat katanyer

 jumpa teman dari seberang.. Indonesia

 ini dari australia dan jepun,.. sepet je jepun... makciuk makcik sana..

mamat ini entah dari mana muncul.. dia ala ala bertugas di China.. orang Malaysia.. ala ala hebat jugak pangkat nyer.. sempat berkenalan kat stadium..



saya sangat teruja bile di jubliee.. Tupperware umumkan nak ke MACAU dan saya dah bersedia untuk itu.. sangat best.. dengan pelbagai aktiviti.. sangat best..





hotel paling tak tahan.. memang meletopppp 






rimau ini harus pelok dan bawak balik jumpa benny .. kucing saya yang tersayang...

jadi anda semua.. Fokus dan terus buat keputusan yang pantas demi kepuasan hidup anda..
anda yang menentukannyer..

saya juga nak merakamkan jutaan terima kasih atas sumbangan semua downline TEAM POWER.. kerana sudi dan hebat luar biasa dalam gigih mencapai sasaran yang telah saya tetapkan... ayuhh!!! cabar diri anda...






No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang