Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, June 16, 2013

Tupperware Party Malaysia : Live in You Tube - 1st in Malaysia

Salam semua..
kali ini saya nak berbicara tentang party Tupperware.
saya merupakan seorang Director yang menjalankan perniagaan secara Online.. oleh kerana business ini PART time sahaja di Rumah.. jadi nak mengadakan party agak terbatas dan say memikirkan satu cara yang mana party ini boleh ditonton seluruh Malaysia dan diseluruh DUNIA.. iaitu dengan menggunakan YOU TUBE..

inilah yang dikatakan teknologi terkini..
didalam party online.. saya mengambil masa kurang dalam 30 minit dan setiap youtube mengambil masa 3-5 minit sahaja.. oleh tidak menampak boring.. saya membuat banyak kejutan.. seperti.. mengadakan di malam hari dan juga yang paling best.. di rumah sendiri..

jom tengok party Tupperware saya..

ini logo tupperware.. chantek kan

kalau kita buat real di luar.. kena bagi orang hadiah.. ini dah save.. hadiah untuk diri sendiri..

nah tengok lah you tube saya puas puas yer..








makcik nie adalah pelopor sistem party di Dunia.. handal kan.. senyum sampai ke telinga


ini antara cek yang saya dapat bile saya sertai Tupperware.. sebulan dah cecah RM8000.. caya tak?


kalau dah menjual tupperware.. peti ais pun kena lah tersusun cantek.. baru lah ummpppp



halangan dan cabaran.. itu yang mematangkan kita dan belajar sesuatu setiap hari
mula mula macam tak caya.. sekarang dah nak cecah RM10 000

 ini poster saya.. di Facebook.. dan jugak di blog.. chantek tak?

he can you can...



poster dari google.com.. chantek dan creative..


ini pun salam satu poster dari google.com.. chantek kan..

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang