Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, June 11, 2013

Tupperware Online : 5 Sebab Kenapa Perlu Pilih TEAM POWER sebagai Team Perniagaan Anda

salam semua..
saya nak try berpantun sikit..


Silih setawar elok himpunkan
Hias diraga cantik adanya
Pilih TEAM POWER kami alukan
Satu KELUARGA sehati sejiwa


inilah hobi yang mendatangkan banyak impak dalam diri saya..
pantun dan sajaklah yang banyak memberi pendedahan kepada saya dalam berkeyakinan trampil dikhalayak.. dan kejayaan saya menguasi komunikasi bertitik tolak dengan pantun dan sajak..
inilah antara kejayaan saya..

http://2.bp.blogspot.com/-dnLEeZtI1B4/UPBLjxHtrcI/AAAAAAAAAdw/JiBE6vKY4jQ/s1600/DSC_0312.JPG










ini antara aksi ala ala sajak dan pantun saya.. dah ala ala pakcik pakcik dah.. mengulas pantun di peringkat IPT

baiklah/..
banyak plak intro diri..
saya sebelum nak cerita kenapapilih TEAM power..
saya nak lelong misteri GIFT ini dengan harga RM65 sahaja.. harga beli RM 60 dan RM5 tu duit minyak..



kalau u olz nak beli.. ada 15 set sahaja.. dan saya betul betul rasa semak sangat kat umah item ini.. jual je la..

boleh whats app saya yer.. 012-399 39 47 Syamputra Razali





inilah 5 SEBAB kenapa harus pilih TEAM POWER sebagai TEAM Tupperware anda..

1. Komited 
Kami sangat mementingkan silaturrahim didalam team. kerjasama dan kerja kuat secara bersorangan memang sangat tak best. kita mahukan antara satu sama lain.. support motivasi dan sama sama komited untuk buat bersama sama dalam satu team dan inilah rukun damai yang menyebabkan sales TEAM POWER dah mencecah RM200 ribu pada bulan Mei 2013. Konsep komited dalam bisness memang diamalkan mestipun hampir 90% dari team power semua mempunya kerja tetap dan ada kerjaya yang tersendiri. walau bagaimanapun mereka tetap komited pergi ke unit meeting tupperware dan juga membuat promosi jualan serta party..




2. Konsep Sharing

 Kami sangat mengutamakan perkongsian strategi dan tips secara berkumpulan. kami mempunyai what apps dan inilah yang menjadikan TEAM kami special dan konsep sharing ini bukan sahaja kearah perkongsian strategi tupperware tetapi kami juga  berkongsi kisah sedih dan pilu jika berlaku kecelakaan dan musibah..  sharing juga tentang info dan berita terkini tentang apa sahaja. kami mempunyai ramalan tentang hot item jika keluar sahaja katalog.

3. Kreatif

 Kami sangat menggalakkan usaha kreatif dalam membuat marketing dan strategi. kami mengiktiraf mereka yang membuat perubahan kecil dalam team seperti mengadakan party.. recohnition, roadshow dan macam macam lagi. kreatif dalam penciptaan poster juga memberikan kami lain dari yang lain.. sesungguhnya.. kami sangat inovasi dalam perniagaan di internet.


4. Ketelusan

 Kami sangat telus dalam menyampaikan maklumat dan info.. kami tak mahu berselindung soal komisen dan diskaun.. kami telus agar apa yang kami buat seperti startegi menjadi DIRECTOR dilihat mudah dan telus. ketelusan kami terhadap cara mendapatkan komisen memberi peluang kepada semua untuk belajar dan menyertai team kami.. telus itu kejujuran dan kejujuran itu adalah rahsia kejayaan TEAM power..


5. Kasih Sayang

 Kami sangat menitikberatkan kasih sayang sesama ahli keluarga.. support dengan motivasi sesama ahli dan kami sayang antara satu sama lain. jika ada berlaku sesuatu.. kami support mereka dan sangat menganggap mereka adek beradik. kasih sayang ini dicerminkan dengan setiap bulan akan diadakan recognition untuk mereka yang capai target..




No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang