Tupperware member - Tupperware Malaysia - Join Tupperware Today! - Tupperware Malaysia - Tupperware membership package Register Now!

Tupperware member - Tupperware Malaysia - Join Tupperware Today! - Tupperware Malaysia - Tupperware membership package Register Now!

dah lama tak buat entry yang memohon anda untuk join kami dalam satu keluarga..Dengan hanya RM280 anda layak menjadi ahli dan mendapat tresure BOX yang mengandungi 18 item dan didalam kit beg mengandungi pelbagai risalah info dan dapat 1 B2B yang besar dan limited serta key chain seunit..

lebih berbaloi dengan membeli set tresure BOX.. seumpama ahli dapat PERCUMA.. jom menjadi ahli dengan TEAM POWER yer..
inilah 5 SEBAB kenapa harus pilih TEAM POWER sebagai TEAM Tupperware anda..

1. Komited 
Kami sangat mementingkan silaturrahim didalam team. kerjasama dan kerja kuat secara bersorangan memang sangat tak best. kita mahukan antara satu sama lain.. support motivasi dan sama sama komited untuk buat bersama sama dalam satu team dan inilah rukun damai yang menyebabkan sales TEAM POWER dah mencecah RM200 ribu pada bulan Mei 2013. Konsep komited dalam bisness memang diamalkan mestipun hampir 90% dari team power semua mempunya kerja tetap dan ada kerjaya yang tersendiri. walau bagaimanapun mereka tetap komited pergi ke unit meeting tupperware dan juga membuat promosi jualan serta party..
2. Konsep Sharing

 Kami sangat mengutamakan perkongsian strategi dan tips secara berkumpulan. kami mempunyai what apps dan inilah yang menjadikan TEAM kami special dan konsep sharing ini bukan sahaja kearah perkongsian strategi tupperware tetapi kami juga  berkongsi kisah sedih dan pilu jika berlaku kecelakaan dan musibah..  sharing juga tentang info dan berita terkini tentang apa sahaja. kami mempunyai ramalan tentang hot item jika keluar sahaja katalog.

3. Kreatif

 Kami sangat menggalakkan usaha kreatif dalam membuat marketing dan strategi. kami mengiktiraf mereka yang membuat perubahan kecil dalam team seperti mengadakan party.. recohnition, roadshow dan macam macam lagi. kreatif dalam penciptaan poster juga memberikan kami lain dari yang lain.. sesungguhnya.. kami sangat inovasi dalam perniagaan di internet.


4. Ketelusan

 Kami sangat telus dalam menyampaikan maklumat dan info.. kami tak mahu berselindung soal komisen dan diskaun.. kami telus agar apa yang kami buat seperti startegi menjadi DIRECTOR dilihat mudah dan telus. ketelusan kami terhadap cara mendapatkan komisen memberi peluang kepada semua untuk belajar dan menyertai team kami.. telus itu kejujuran dan kejujuran itu adalah rahsia kejayaan TEAM power..


5. Kasih Sayang

 Kami sangat menitikberatkan kasih sayang sesama ahli keluarga.. support dengan motivasi sesama ahli dan kami sayang antara satu sama lain. jika ada berlaku sesuatu.. kami support mereka dan sangat menganggap mereka adek beradik. kasih sayang ini dicerminkan dengan setiap bulan akan diadakan recognition untuk mereka yang capai target..


Comments

Popular posts from this blog

Tupperware Online : Tips nak dapat komisen dari Tupperware

Tupperware Malaysia : Kisah Nano Nature Water Filtration System

Tupperware Malaysia : Ruang Iklan PERCUMA di Blog saya