Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, June 9, 2013

Tupperware Malaysia : Kenapa Perlu Jadi Ahli Tupperware Brands Malaysia - Leaflet Tupperware Jun 2013

salam..
petang tadi saya baru sahaja berjumpa dengan new dealer / consultant yang baru mendaftar..
saya bertanya dia..
kenapa nak jadi ahli ?
dia menjawab : saya nak dapat 25% diskaun..

dan saya pun memberi soalan lagi..

sebelum ini berapa % diskaun dapat ?

dia kata dapat 20% jer dari akak yang selalu dia order..

saya bertanya lagi..

KALAU DAPAT KOMISEN DENGAN SETIAP PEMBELIAN NAK TAK?

mestilah nak?.. ada komisen ker kalau beli?.. BETUL ker?..
terus dia menjawab dan saya sangat teruja bila mana consultant saya begitu excited bertanya..

dan saya terus membukak BUKU manual untuk pergerakkan komisen,. dan bile dia tengok komisen untuk jadi DIRECTOR..  dia terus.. "saya akan cuba jadi director !!" - dah ada 5 orang dah downline..

memang pengsan saya yang mendengar.. bile baru hari pertama berjumpa.. dengan memang semangat berkobar kobar.. ini semua bila masa dia setiap bulan membuat pembelian dengan kakak lama tu hampir 3000 setiap bulan dan akak tu langsung tak pernah bagi apa apa.. termasuk tak pernah ceritakan tentang LEVEL 1, 2 dan hostess..

bile saya menerangkannyer.. jadi jadi seronok dan nak buat business ini dengan jayanyer..\









______________________________________________________________________________

inilah antara peristiwa saya dengan seorang consultant yang begitu bersemangat..

dan harus diketahui.. faedah pertama bile jadi ahli adalah DAPAT EXTRA Diskaun.. 25% untuk semua product dalam katalog tupperware..

dan pada bulan ini.. bulan jun 2013, katalog tupperware sedang berjalan dan paling best dah kuar plak leaflet tupperware yang cukup hebat !!!

jom tengok










jadi.. saya menyeru.. jom kita jadi ahli dan pilih TEAM POWER sebagai team anda.. seluruh Malaysia telah mendaftar dibawah TEAM POWER.. dan hubungi wakil team power Tupperware diseluruh Malaysia..







No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang