Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Sunday, May 26, 2013

Tupperware Promotion : Water Filter : Nano Nature Water Filtration System

salam semua..
hari ini sangat meletihkan tetapi berbaloi.. awal pagi saya bangun dan dapat panggilan dari akak azrina dari Hospital Kuala Lumpur.. yang mintak hantar barang dan banyak kali mengatur temu janji.. tapi kali ini.. jam 11.30 saya dah sampai ke Hospital KL.. maklumlah orang semua dah balik kampung.. jalan lengang..
aku pun terus membawa pelbagai jenis eco botol.. ada yang besar.. kecik dan ada jugak yang petak dan flip..  semua eco botol yang aku bawak hampir bernialai 600.

selepas bual punya bual..
akak rina nie terus kata nak jadi ahli.. aku pun bagilah kit beg.. tetibe dia tanya.. akak nak yang RM280 tu..
aku pun tak sangka.. tak ada plak aku mempromote benda tu.. dia pulak boleh tanya.. kebetulan dalam kereta memang ada.. terus aku suruh hyqal.. bawak ke tingkat 3.. thanks hyqal sebab sudi jadi peneman dan juru gambar.. heheheh

lepas tu dia pun menceritakan kisah dia 3 tahun berniaga tupperware dengan mengambil barang dan menjualkan nyer dengan harga katalog.. dan lepas tu.. director yang hantar barang tu.. sikit pun tak nak recruiter dia.. dan hanya bagi hadiah.. macam eco borol dan hadiah tupperware.. tapi dia dah rasa seronok..
last last.. bile dia terbaca saya punya BLOG yang ala ala sarat ngan gambar ini.. dia baru faham.. dia dah diperalatkan.. (itu yang dia rasa).. memang kesian akak nie.. tapi nak buat macam mana..orang tu dia tahu.. kalau dia amek akak nie jadi ahli. akak nie tahu dapat diskaun 25%.. so.. dia biar je.. tak recruit..
kesian kan akak rina.. dan pertemuaan dengan dia.. ada plak juru rawat yang lain.. berekerumun nak tengok apa yang saya bawak.. waw.. sangat best!!! patulah akak nie selalu buat sales RM2000 setiap bulan katanyer..

so.. iktibarnyer.. jangan lah tak jujur ngan customer..

ohh.. lupa plak tajuk kita berkisah pasal water filter..
sampai 31 mei 2013 nie ada tawaran hebat RM300 rebat cash pada anda yang beli water filter.. dan harga last nyer adalah RM1717.50.. memang sangat berbaloi..

saya sendiri yang menjadi testimoni penapis air nie.. sangat teruja.. daya pun dah STOP untuk batok dan demam.. thanks air tupperware.. yang bersih selamat dan berkualiti..

ini promo nyer..

poster terima kasih pada semua ahli team power yang sudi hadir ke director recognition rally tupperware 2013

ini komisen setakat 22 Mei 2013.. masa ini team organization sales baru RM128 ribu.. dan masa saya tulis nie dah 27 pagi.. sales organization saya dah cecah RM147.. sangat ada peningkatan yang hebat !! . syabas semua


inilah peneman saya.. benny yang senantiasa teman saya buat  poster dirumah.. thanks benny..




ada 2 pilihan nak hadiah mana.. sangat sangat berbaloi.. anda cuma bayar RM1717.50.. boleh ansuran selama setahun..  dan dapat gift lebih 100 ringgit nilainyer..





No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang