Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, May 1, 2013

Tupperware Mystery Pax Kembali untuk 25 Hari bermula 1 mei 2013

salam semua peminat Tupperware Malaysia
Assalammualaikum dalam salah sejahtera

tahun lepas saya berjaya mendapat dan membolot 38 set mystery pax dan sangat seronok bile barang dalamnyer sangat istimewa.. dan unik unik..
saya tahun nie dah target dan borong 50 set..
dan tahun lepas saya membuat ramalan.. ia akan habis pada minggu pertama lagi..
jadi apa lagi.. START your engine esok.. 2 mei 2013.. sebab 1 mei semua stokis tutup..
jadi.. harus terus serbu stokis pagi pagi.. sebab saya nak borong TOTZ dan KIDZ yang tetibe jer dapat order yang banyak sampai 60 set..
nasib baik stokis ada stok lagi beg lady bug tu.. syukur sangat.
kalau tak set Totz dan kidz tu tak ber beg la plak.. beg tu lah yang paling chantek.. Twinkle Totz Set

jadi.. untuk anda yang masih mencari - carik.. upline anda..
saya sedia membantu anda
just buat temujanji dengan saya dan kita discuss yer..
012-399 39 47
ini number saya.. harus call taw.. jangan risau.. insyallah kita mampu memberi perubahan..
cewahhh .. macam politik plak..

nah la.. undi sekali..







No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang