Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, May 21, 2013

Tupperware Malaysia : Kursus Buat Blog Tupperware Sampai Pandai

salam semua..
anda nak melebarkan sayap bisness anda?..
anda kurang mahir membuat blog atau web site..

SAYA SEDIA MEMBANTU..
insyallah.. ilmu yang sedikit yang dipelajari dari sifu jutawan.. IRFAN KHAIRI.. akan saya manfaatkan..
dan saya nak kongsi ia secara PERCUMA !!



MANA ADA KURSUS YANG PERCUMA ??..
malah saya ada sediakan makan tengah hari special..
dan sarapan adalah potLUCK dari rumah masing masing..
dan saya hanya mahu 5 orang peserta sahaja



dan anda hanya perlu bawa,, 5 perkara
iaitu

1. Bawa mood yang positf (ala ala excited nak belajar) - ala ala angkat tangan nak bertanya cikgu
2. Bawa Laptob ( kalau tak ada saya sediakan) - kalau laptob sendiri ada gambar anda dalam tu
3. Bawa Sarapan (pot Luck) - boleh saya rasa sikit
4. Bawa beg (nak isi door gift)
5. Bawa sapu tangan sebab nak nangis kena marah dengan cikgu !!.. heheheh nak nangis berjaya buat blog..



cuba anda tengok.. manusia diatas nie.. yang lain semua tak ada blog.. anda je ada,,

apa lagi..
buat perubahan dalam diri anda..
jom buat Blog berniaga..

berminat?
lekas call saya untuk booking tempat..
kelas air cord dan penuh makanan..

call saya 
012-399 39 47
Syamputra Razali



tak salah mencuba.. dan ingatlah.. anda mampu meloncat lebih jauh..



saya nak bagi tahu rahsia blog saya NOMBOR 1 di MALAYSIA sekarang dengan purata lawatan 1000 orang setiap hari..

ayuh !!


inilah keluarga TEAM POWER yang mana.. perjumpaan diadakan pada bulan lepas 28 april di KKTM PJ..
meriah kan..

anda jangan berlengah lagi !!



No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang