Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, May 21, 2013

Tupperware Promotion : Nano Water Filter May 2013


Salam..
apa khabar penggemar dan pelawat blog saya.. terima kaseh bebanyak diatas anda yang sudi baca kisah saya dalam business ini.. Tak lah syok sendiri je saya menulis..
ada jugak yang sudi baca..

ini adalah poster terbaru saya untuk promotion nano water filter..


minggu ini bermula 20 mei 2013 - tupperware beri cabaran kepada semua director dan AED utk membuat promosi dan saya yakin.. saya bakal mendapat jualan paling tinggi..
sebabnya ialah.

1. dapat rebet RM300
2. diskaun 25%
3. saya bagi FREE gift yang banyak
4. bagi hadiah orang yang rekemen kan lagi
5. pemasangan percuma !!


ohh ya.. setelah 2 tahun Nano Water Filter dikeluarkan dan di launching..
baru kita saya berasa yakin nak membeli nano water filter..
saya dah ada beli satu water FILTER CAP (xxx)/.. saya beli RM500 je.. harga asal RM2500
punyalah murah.. tapi bile nak pasang mkk aiii
besar giler penapisnya..
jadi.. rasa susah plak nak ganti sampai 6 caterage.. pastu tak ada space nak letak
sebab dapor saya kecik je,.
jadi kesahnya terpaksalah saya bertangguh dulu dan minum air paip..
bile minum air paip yang dimasak.. tekak jadi sakit dan rasa tak sihat
bile g jumpa doktor.. doktor kata dari punca makanan atau minuman..
terus saya kumpul duit dan terus beli,
alhamdulillah.. tak ada lagi spend hampir 10 ringgit sehari nak beli air mineral 1 botol besar..
kini lebih economic dan jimat dengan Nano nature water filter
air pun sedap dan saya semakin sihat..




bentuknya sangat comel dan sangat efektive..

meh tengok demo saya di you tube
ada 3 siri..

bahagian 1 : baca dulu,..

http://youtu.be/oaurDVwdU6k



bahagian 2 : buka dan selongkar



untuk mereka yang masih tak ada water filter.. saranan saya.. jom dapatkan air bersih yang berkualiti..

Water Filter memang banyak sangat jenama nyer.. tapi paling best yang saya penah pakai adalah.. dari Tupperware.. mula mula memang rasa macam tak yakin sebab bentuk yang kecik dan rasa dalam hati.. betul ker nie.. macam tak leh tapis.. tapi bile dah minum airnyer.. memang rasa lain dan semakin sihat badan saya.. sebab water filter ini mengandungi nutrien yang ditambah dari air yang ditapis..
kalau air tu tak diletak nutrien.. maka air tu jadi air suling yang kosong.. bahaya air kosong.. macam air batry plak saya minum nanti..
 jadi.. saya beli jugak Water filter ini setelah SETAHUN saya servey dan kumpul keyakinan..
dasyat tak?.. memang berbaloi sangat..

ini artikel saya ambil dari blog  tupperware yang lain.. mohon izin yer untuk share

11 sebab kenapa perlu Pilih 
Nano Filter Tupperware;

1- Teknologi nano-Ceram yang DIPATENKAN berkesan untuk menyingkirkan sehingga 99.99% virus dan 99.9999% bakteria.

2- Penapis Blok Karbon teraktif yang berketumpatan tinggi dalam menyingkirkan 158 bahan tercemar dalam air.

3- Sistem penapis air yang mencatatkan kadar aliran tertinggi di pasaran.

4- Mineral dalam air dikekalkan.

5- Air yang diperkayakan dengan 19 jenis mineral dan dialkali untuk kesihatan yang optimum.

6- Dengan nilai hanya RM0.11 setiap liter (serendah RM559.50 for 5000L), anda dapat memastikan air yang bersih dan padat dengan mineral untuk keluarga.

7- Tidak perlukan elektrik.

8- Bentuk penapisan yg kompak dan sempurna

9- Maintenance-free. Tanpa pembersihan berkala.

10- komponen penapis telah diuji dan disahkan oleh NSF dan WQA.

11- Boleh dibawa kemana-mana termasuk nak pergi cuti-cuti Malaysia 




Water Filter memang banyak sangat jenama nyer.. tapi paling best yang saya penah pakai adalah.. dari Tupperware.. mula mula memang rasa macam tak yakin sebab bentuk yang kecik dan rasa dalam hati.. betul ker nie.. macam tak leh tapis.. tapi bile dah minum airnyer.. memang rasa lain dan semakin sihat badan saya.. sebab water filter ini mengandungi nutrien yang ditambah dari air yang ditapis..
kalau air tu tak diletak nutrien.. maka air tu jadi air suling yang kosong.. bahaya air kosong.. macam air batry plak saya minum nanti..
 jadi.. saya beli jugak Water filter ini setelah SETAHUN saya servey dan kumpul keyakinan..
dasyat tak?.. memang berbaloi sangat..

ini artikel saya ambil dari blog  tupperware yang lain.. mohon izin yer untuk share




inilah dikatakan alah membeli menang memakai








sangat mudah : pemasangan yang ringkas dan cepat.. boleh dibawa kemana mana..






siapa sahaja berhak mendapatkan nyer

reverse osmosis
water purification
filter water



This is a set of brand new Tupperware Nano Water Filtration System that come with filter, battery and connection hose.

Price: RM 2100.00 (Normal Price: RM 2950.00) + Free Shipping within Malaysia



Nano Nature Water Filtration System



WATER IS LIFE 
On average, an adult can survive for 5 to 7 weeks without food, but cannot last more than 5 days without water! Our body needs 2 litres of water a day, that’s 6 to 8 glasses, to keep it functioning.


When you drink polluted water..

Your Intestines become a toxic dump!
Your Kidneys have to work harder to filter toxic excesses.



What’s in your water? 
Mother Nature provides fresh water at the source. This flows into rivers and waterways that channel the water to dams and treatment plants, before being piped into our homes. Throughout the entire journey, our drinking water risks contamination.

 


Reasons why Nano Nature Water Filtration System is SO GOOD!

  • Patented Nano-Ceram Technology effectively removes 99.9999% of bacteria and 99.99% of viruses.
  • Dense activated pressed carbon filtration block effectively removes 158 contaminants!


  • Natural beneficial minerals in water are maintained.


  • Water enhanced with 19 beneficial minerals and alkalinized for optimum health benefits.


  • NO electricity
  • Compact yet complete filtration.


  • Maintenance-free


  •  tested




HOW IT WORKS


Stage 1 : Filter
Patented Nano-Ceram Filter
  • Holds 3-4 times more surface area compared to normal non-pleated filters

- Has high sediment holding capacity
- Promotes high flow rate
- Effectively traps even the minutest of sediments
- Removes particulate jam from water flow

  • Electropositive charge in Nano-ceram adsorbs sub-micron   contaminants
- Effectively removes 99.9999% bacteria
- Removes 99.99% viruses



Stage 2 : Purify

High Density Activated Carbon Block Filter 

  • Remove 158 contaminants (the highest ever!), including organic and inorganic chemicals,
    heavy metals, chlorine, odour and waterborne parasites
  • Does not remove existing beneficial minerals from water
  • Contains more carbon (1-1.5 inch thick)
  • Improves water clarity and taste
  • Does not impede water flow rate


Stage 3 : Enhance
Bakuhan Enhancement Tank 


  • Bakuhan, a mineral-rich volcanic rock found only in Japan, is the only mineral rock to be ever certified by the Japanese Ministry of Health as possessing natural therapeutic qualities.
  • Media adds 19 different beneficial minerals to water
  • Increases alkalinity of water - alkaline water balances the level of acidity within our bodies (high acidity level causes diseases).




No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang