Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Wednesday, May 8, 2013

Lelong Tupperware - Siapa cepat dia Dapat - Clerance sales Tupperware

kali ini saya nak buat lelongan yang sangat istimewa.. katanya sempena hari IBU yang tak lama lagi..
nak tahu harganyer..
meh lah saya  letak sekali harganyer.. senang.. tak yah lah u olz nak call saya
kalau nak order.. PLZ PM dalam facebook yer..
tak moh lah what apps dah.. nanti 24 jam berbunyi.. saya melayan hanya di fb sahaja yer..

 
setiap 1 botol eco ni RM 19 sahaja
 




 set  pink ini semua RM 90 sudah lah

 semua nie RM 90 jugak lah

 semua item nie saya lelong je lah RM 100

 amek ko.. borong tak ingat dunia..

 sampai peloh jantan menitik.. heheeh


plate pun saya jual jugak RM 36 sahaja / per set (5 unit)


 tetibe je ada sekotak item nie ngan bawah dia sekali.. saya jual RM 100 cash n carry je la..

item nie pun ada 5 kat umah..
siapa nak amek lah RM 110 sekotak.. murah taw.. (medium FM taw)




item nie.. semua RM 65 sahaja.. amacam.. murah kan.. nak duit je sekarang.. malas nak simpan khazanah nie..



 mangkuk tingkat yang lama punya pun saya jual.. kek dah tak der RM 30 sudah lah

sempat jugak aku mempromosikan Tupperware kat booth amal palentine.. kutipan amal sambil berniaga..



siapa nak beli..
boleh ke FB saya : syamputra razali tupperware

thanks

No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang