Jom Click Iklan Ini. TQ

Nuffnang

Tawaran Hebat

Tawaran Hebat
Pertama DI Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Team Power Tupperware Brands Malaysia

Tuesday, April 30, 2013

REKOD BARU Tupperware April 2013 - TEAM POWER Organization Sales mencecah RM135 000. Nak Tahu Rahsianya?

Salam semua..
minggu lepas dan bulan April 2013 bukannya sibuk sebab TUPPERWARE.. tapi sibuk tentang Pantun dan pantun..
memang menjadi kegilaan saya dengan Pantun..
maka..
saya pun.. dipanggil untuk jadi hakim dan penceramah..
namun tak menghalang TEAM POWER sales mencipta rekod baru..
alhamdulillah..
syukur mempunyai TEAM yang hebat dan luar biasa..
mereka datang dari SELURUH NEGARA dan mereka adalah downline yang berdikari dan sangat mempunya kepakaran tersendiri...

dan saya dengan rendah hatinya.. ingin mengucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada 26 orang DIRECTOR saya yang bertungkus lumus untuk mencapai team sales sebegitu..


Dan bulan APril lah paling banyak KEJAYAAN dalam bisness Tupperware  .. dimana

 saya mendapat champion dalam % increasing sales dari tahun 2012-2013. hadiah disampaikan di Conference Tupperware di Hotel Gardin Mid Valey..
% yang saya dapat adalah 318% yang mana merupakan rekod baru dalam Tupperware sendiri..


yang kedua.. saya dah berjaya menganjurkan Family Day TEAM POWER Tupperware Malaysia
 di kolej kemahiran tinggi mara petaling jaya dan menghimpun lebih 50 orang downline seluruh Malaysia.. downline Tupperware Malaysia yang hadir.. akan diberikan tips dan dorongan yang mana disampaiakn oleh saya dan team director saya...


 inilah 3 star director saya yang mana sangat hebat dan luar biasa.. beliau yang saya maksudkan " M'clong Tupperware " yang komited dan beliau bercita - cita membuka stokis TEAM POWER Tupperware Malaysia  di kelantan.. insyallah.. Tahniah JUN..



inilah yang dinanti nantikan..
TEAM sales RM 135 000 memang macam mimpi.. tapi inilah yang dikatakan.. kalau kita kekal berusaha.. kita pasti berjaya !!.. terima kasih semua downline TEAM POWER.. dalam  TEAM POWER Tupperware Malaysia.. kami akan membimbing dan berkongsi strategi untuk berjaya seperti KAMI...




inilah yang menjadi buruan semua director.. dan dalam team power... ada 15 orang director yang berjaya mendapat VENT smart tupperware dan cabaran tupperware.. hebat kan !! semoga TEAM POWER Tupperware Malaysia akan terus mempunyai downline yang hebat !!



inilah saya yang sempat plak memberikan ceramah dalam kursus kejurulatihan PANTUN.. saya memang tak pernah terfikir untuk berada ditengah gambar dan sebenarnyer saya dah nampak macam TUA sangat.. walaupun saya baru mencecah 34 tahun.. nampak pakcik - pakcik sangat kan.. OMG..


sempat jugak saya ke UNiversiti Malaya untuk mengadili pesta pantun bestari 2013 yang mana menyaksikan USM bertempur dengan musuh tradisi UIA.. dan gambar diatas adalah UIA bertemu KUISZA di peringkat saringan.. syabas..

inilah keluarga TEAM POWER yang hadir di family day TEAM POWER Tupperware Malaysia.. sangat meriah.. saya memang mahukan family hadir untuk suami dan anak tahu kegiatan isteri yang berkeinginan menambah pendapatan sampingan.. untuk keluarga

inilah hadiah dari pengasas team power.. sangat terharu mendapat jam ini... thanks sekali lagi

inilah poster yang menyelami suasana pilihan raya yang akan berlangsung 5 mei ini.. semoga kita berbuat keputusan yang bijak ya...
tapi untuk Tupperware.. pilih dan undilah saya sebagai Upline anda.. insyallah.. kita akan saling membantu..




 untuk anda yang mencari UPLINE dan nak cuba JOIN Tupperware bisness.. TEAM POWER sedia membantu..



No comments:

Jana Pendapatan Anda

Jana Pendapatan Anda
Tips & Strategi

Sembang - Sembang Tupperware

Google+ Followers

Komen Terkini

Get widget here

Follow lah SAYA

Iklan Nuff Nang